Опа! Софи Маринова си показа циците на участие в Слънчев бряг СНИМКИ 18+

Опа! Софи Маринова си показа циците на участие в Слънчев бряг СНИМКИ 18+

Софи Маринова допусна сериозен гаф по време на свое участие в нощен клуб в Слънчев бряг. Певицата бе решила да захвърли сутиена за партито и облече тънка и прилепнала черна рокля. 

Гласовитата изпълнителка, която никога досега не се е разголвала на сцената, не е предполагала какво ще се случи и че гърдите й ще лъснат по този начин. Оказа се, че от светлината в дискотеката на снимките целите й гърди се виждат. 

"Ясно си личат двете сочни дини", пишат в мрежата наблюдателни почитатели. А нейни приятели коментират, че със сигурност Софи ще умре от срам от видяното и повече никога няма да облече въпросната рокля.

"Тя има доста консервативно мислене и никога в кариерата си не е залагала на голотии. Нямаше и сега да го направи, но истината е, че на живо нищо не се вижда. От светлината или от светкавицата на фотоапарата се е получило", издават очевидци. Преди десетина година и Анелия имаше подобен проблем, след като отиде на снимки на клип с прилепнал потник, а после на камера се оказа, че цялата й прелест се вижда./show.blitz.bg