logo

Обрат! Меди спечели битката с Люси Иларионов и върна "Дивана" в You Tube

Обрат! Меди спечели битката с Люси Иларионов и върна "Дивана" в You Tube

Хитовият изпълнител Меди спечели битката с режисьора Людмил Иларионов - Люси и успя да върне видеото към песента си "Дивана" в You Tube, където тя се радва на голям интерес.

Припомняме ви, че преди седмица започна спор по казуса за неуредени авторски права, след като бе свален клипът на фолк певеца заради сигнал, за неуредени авторски права, подаден от режисьора.

Миле Китич запя в дует с Меди ВИДЕО

Меди, които принципно не обича да дава интервюта и да навлиза в скандали не се сдържа и изказа възмущението си от постъпката на Иларионов и определи дейтсвията като незаконни. По всичко личи, че певецът е бил прав, тъй като от няколко часа видеото е върнато и вече е онлайн във всички платформи за споделяне, а феновете на Меди не крият радоста си от случващото се.

В същото време пък последната песен на певеца „Не, мерси“ се радва на масова популярност и превзе всички челни позиции на класациите у нас. Само за две седмици видеото събра три милиона гледания, пише "Телеграф"./show.blitz.bg

Коментирай

ха ха Хо

ха ха Хо 23.10.2020 12:52

You Tube се превърна в платформа на която всеки е сЛободен да покаже простотията си.Все пак живеем в сЛободния свят на интернет.

Стига с тая чалга

Стига с тая чалга 24.10.2020 16:37

Аман от чалгаромове!