logo

Миле Китич запя в дует с Меди ВИДЕО

Миле Китич запя в дует с Меди ВИДЕО

Голямата сръбска звезда Миле Китич изнесе пореден успешен концерт в нощен клуб в столицата. Той пристигна в България по заместване на своя колега MC Stojan, който не успя да пристигне за участието си в България, заради строгите рестрикции на Австрия, от където трябваше да хване самолет. 

Миле откликнал на молбата на клуба и се появил с целия си блясък. Пристигнал в България по-рано и ще остане няколко дни, тъй като през уикенда има изява и във Велинград. 

На участието на Миле се появи и най-актуалният попфолк изпълнител Меди. Двамата запяха в дует едни от емблематичните песни на сръбската звезда, а Меди получи похвала за таланта си лично от Миле. 

 

Напоследък изявите на Миле Китич в България са по-често отпреди. Това се дължи на засиления интерес на българите към сръбската музика, което си личи при препълнените заведения, в които пеят звездите от западната ни съседка. 

Последното участие на Китич премина повече от успешно, а появата на Меди допълнително зарадва публиката. Изпълнителят на "Не, мерси" е най-търсената млада звезда у нас, а графикът му с участия е препълнен за година напред./show.blitz.bg

Коментирай

Баце

Баце 16.10.2020 13:46

Малиии тоя мрди още малко и ще го цунка пиян ли е или е обратен

Асан

Асан 16.10.2020 15:41

Мади е от Столипиново....

За това

За това 16.10.2020 18:26

Миле,ще записва с Азис, защото е като него.Синан си замина, затова е търсен.