logo

Няма да повярвате къде е Кали и какви ги върши СНИМКА

Няма да повярвате къде е Кали и какви ги върши СНИМКА

Фолкпевицата Кали се наслаждава на хубавото време и принудителната почивка покрай коронакризата. Чалга дивата не е паднала духом заради липсата на участия, а напротив - доста приятно прекарва времето си. 

Певицата е извън България и упражнява хобито си от последните няколко години - гмуркане. Дори обмисля да се захване по-сериозно с тази дейност и да завърши курс за инструктор. 

Кали избесня и скочи с много остри думи срещу....

"Стихия даваща свобода, спокойствие.....друг свят", написа Кали под споделена с последователите й снимка, на която лежи по гръб в кристално чистата морска вода. Певицата сподели, че се гмурка там, а нейната приятелката Маги Сидерова й завидя. Кали веднага й предложи да пали колата и да й отиде на гости. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by KALI (@kaly_music) on

Изпълнителката на "Като те почна" винаги е държала няколко дини под една мишница и държи да се развива в личен, професионален и най-вече духовен аспект. На стари години тя подхвана изучаването на няколко чужди езика, завърши висше образование, гледа три деца, развива музикална кариера, не спира да пътува в чужбина, изкара курс за гмуркане, а между другото намира време и за любов. 

Преди няколко седмици чаровната певица сподели, че вече не е част от мзуикална компания "Пайнер" и вече се изявява като самостоятелен изпълнител. За проблеми между нея и Митко Димитров - Пайнера се заговори преди малко повече от година и щом договорът й изтекъл, тя побързала да каже "сбогом" на продуцентите си. 

 

Коментирай

А кой.....

А кой..... 29.06.2020 16:33

....плаща масрафите за този лайф?