logo

Кали избесня и скочи с много остри думи срещу....

Кали избесня и скочи с много остри думи срещу....

Преди няколко дни певицата Кали даде телевизионно интервю, в което разказа за новостите около нея. Някои медии изопачиха думите й и се появиха в интернет шокиращи заглавия и извадени от контекста нейни думи. 

Тя използва профила си в Инстаграм и се обърна към всички журналисти, за да внесе яснота по всички наболели въпроси и да заяви, че оттък нататък няма да говори повече за личния си живот. Кали бе крайна в изказването си и със сигурност ще разгневи колегите журналисти, чието его е по-голямо. 

Кали шокира с признание за системен бой... СНИМКИ

"Основното нещо, което държа да разберете е, че не ми е интересно да занимавам хората с битовизмите ми! Вие ме каните на интервюта и вие после преписвате думите ми с угодна вам интерпретация! Вие задавате въпросите, а аз отговарям! Защо превръщате шегата в истина и проблем? Защо ми слагате думи в устата извадени от контекста? Не е ли редно да питате и после да пишете", пише изпълнителката на "Като те почна". 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by KALI (@kaly_music) on

В тв интервю тя сподели, че напоследък се занимава с борсова търговия, а медиите написаха, че спирала да пее. Кали поясни, че никога няма да престане да се занимава с музика, но ще го прави по различен начин. Ще твори парчета, които я удовлетворят, бягайки от комерсиалното звучене. 

Кали разтърси Миглена Ангелова с тези лични признания... ВИДЕО

"Който иска да ме слуша, който иска да не го прави! Пазарът изобилства от гласове, песни, шоу и каквото се сетите. Всеки има право на избор! Спрете да ме питате за неща, които са лични. Разбирам, че това е по- интересно на читателите, както и това, че храни душите на тези, които намират тема за злорадстване, но много Ви моля...СПРЕТЕ! Питайте ме за музиката ми, за отношението ми към политиката и обществения ред, за приноса ми към нашето общество,а не за това с кого спя и колко пъти съм раждала! Това си е моя работа,и едва ли действията ми у дома по някакъв начин ще променят живота на хората, които дори не ме познават", допълва още гласовитата певица./show.blitz.bg

 

Коментирай

Румчоко

Румчоко 21.06.2020 1:21

Много я уважавах...но излезна поредния мега боклук...жалко..!$?