Кали разтърси Миглена Ангелова с тези лични признания... ВИДЕО

Кали разтърси Миглена Ангелова с тези лични признания... ВИДЕО

Поп фолк дивата Кали явно се намира в един от онези преломни моменти в живота, в които равносметките натежават и променят хода на фактите, които в нейния случай са повече от потресаващи. 

В скорошно интервю, което тв водещата Миглена Ангелова за онлайн варианта на емблематичното си ток шоу "Искрено и лично", популярната изпълнителка й признава за поредица от лични проблеми, включително и тежко автоимунно заболяване.

Миглена Ангелова: Двойните стандарти не оставят място за справедливост и здраво общество!

Певицата, която в периода на социална изолация се посвети изцяло на себе си и на здравословното си състояние, уточни, че става дума за тиреоидит на хашимото, което в в нейния случай, за щастие, "не е толкова сложно". Оказа се, че тя е изпитвала изключителен дискомфорт не само във физически аспект, но най-вече в психологически и емоционален.

В хода на откровенията пред Миглена Ангелова, Кали намекна, че обмисля да напусне "Пайнер", тъй като се чувства неудовлетворена от песните, които изпълнява или е пяла до момента.

Кали се отказа от поп фолка, призна за пророчески сън... СНИМКИ

"Музика не правя. Смятам, че последните години има много комерсиално отношение към музиката, което "осакатява" душата ми. Моето усещане е съвсем различно от това, което съм направила дотук... Прави ми се музика, която да е духовно ориентирана, искам да има много българщина в нея, да е спокойна, да не е толкова динамична. За съжаление обаче, това не се продава", споделя с тъга изпълнителката. И добавя още:

"Може би трябва да започна да работя сама, за да нямам шеф. Не искам да поставям музикалната компания, с която работя, в конфликт с мен. И аз не искам да влизам в конфликт с тях, защото 10 години криво-ляво сме работели добре, разбирали сме се, не сме имали никакви конфликти, помагали сме си един на друг", откровена бе певицата. В крайна сметка, тя вече е взела решение и в момента не е част от фирмата.

Кали скочи срещу колежките, които...

Извън музиката, в личен план положението за Кали също се оказва много сложно, защото майката на бившия й мъж я мразела "вдън душата си".

"Смятам, че всичките ми връзки са били ползотворни за мен като това как да се развия като човек", казва тя. От третата си връзка с младия Владимир се научила на това как да се държа със синовете си.

Миглена Ангелова изненада с нов проект ВИДЕО

"Добре, че Бог ми изпрати тази любов с този инфантилен човек и с неговата майка, която ме мрази вдън душата си, защото ако не се бях срещнала и не бях преживяла този период от живота си с тях, сигурно щях да бъда ужасна майка", сподели още с болка певицата, която е майка на общо три момчета./show.blitz.bg

Коментирай

сис

сис 01.06.2020 19:48

две простачки си чешат езиците

firebg

firebg 02.06.2020 17:37

пожарни касети http://www.firebg.org/bg/products/64/65/

И двете

И двете 12.06.2020 15:55

Изобщо не са простачки, напротив и двете са умни жени!

Радо

Радо 15.06.2020 17:02

Чак пък умни, умения човек не се продава

Аз да пиша

Аз да пиша 17.06.2020 1:43

Мис Климакс . Миглена Ангелова е със малки крачета и виснал задник . Путето е ошав слива ,но никой не я иска

aiwa

aiwa 05.01.2022 21:48

Umni ???????