logo

Няма да повярвате какво прави Роксана по време на карантина ВИДЕО

Няма да повярвате какво прави Роксана по време на карантина ВИДЕО

Фолкпевицата Роксана е сред звездите, спазващи стриктно карантината в страната заради пандемията от коронавирус. Въпреки навика си да води динамичен живот, тя остава вкъщи, но без да потъва в еднообразието и скуката.

Звездата на „Пайнер“ намери начин да се чувства пълноценно и да бъде щастлива като е заобиколена от своето семейство и виртуално от феновете си.

Фолкпевицата Роксана: Филмирала съм се!

Тя бе сред първите изпълнителки, които се включиха лайв в мрежата и разговаряха със своите последователи. А отскоро във видео разговори включва и свои приятели от шоубизнеса, което се оказа изключително интересно за нейните почитатели. 

Наред с позитивните думи, повдигна духа на почитателите си и като ги поздрави с много музика, избрана лично от тях. Преди няколко дни тя пзодарви феновете си с няколко народни песни. 

Любопитното е, че фолк изпълнителката пя под съпровода на клавира на своя голям син Даниел, който само преди дни навърши 18 години. „Дано днес с моето момче да сме успели да ви подарим глътка въздух и миг щастие“ – написа тя.

 

Майка и син не скриха, че самите те, както много хора у нас в момента, се вълнуват от това дали ще има абитуриентски балове, защото и Дидко тази година завършва средното си образование и би трябвало да бъде абитуриент. Двамата обаче вярват, че всичко лошо скоро ще отмине и нещата ще се подредят.

През останалото време Роксана се вихри в кухнята, а семейството й се шегуват, че след приключване на извънредните мерки ще се търкалят по земята. Певицата била изключителен кулинар и всеки ден майсторила по якоя и друга вкусотийка в кухнята. Специалитетът й е баница с пиле./show.blitz.bg

Коментирай

http://coronavirus.eti.pw

http://coronavirus.eti.pw 04.04.2020 10:55

http://coronavirus.eti.pw