logo

Няма да повярвате какво направи Джена в разгара на пандемията ВИДЕО

Няма да повярвате какво направи Джена в разгара на пандемията ВИДЕО

Епидемиологичните мерки спряха нощния живот в страната, а с това без работа останаха хиляди българи от този бранш. Потърпевши се оказаха и родните фолк изпълнители, които нямат възможността да пеят пред своята публика и съответно да изкарват прехраната си. 

Почти всички изпълнители от този жанр замразиха готовите си проекти, а обтегнатата ситуация ги накара да спрат да мислят и за нови, тъй като въобще не се знае кога нещата ще се нормализират и ще тръгнат по стария начин. В тези тежки времена фолкпевицата Джена направи доста приятна и неочаквана новогодишна изненада за своите почитатели. 

Джена призна тайна, която крие цели 3 години

Попфолк звездата на „Пайнер“ представи нови версии на емблематични балади, като поздрави почитателите си с идването на Нова година.

„Приятели, записах две от най-любимите ми балади и ви ги подарявам, за да посрещнем заедно 2021 година. Искам да благодаря на Насти за благословията да изпея парчетата и на инж. Митко Димитров, Панчо Запрянов, Велислав Драганински и Радо Багера за бързата организация!
Весели празници и много любов! Обичам ви!“ – сподели Джена в социалната мрежа, презентирайки микса си.

Ретро песните, които Джена прибави към репертоара си, са неостаряващите "Слънчице мое" и "Тез очи зелени" на Насти и Ориент експрес. Възраждането на стари хитове се превърна в тенденция и все повече млади звезди посягат към фолк наследството отпреди години. Емилия има вече такъв микс с подбрани песни за маса от репертоара на Наско Ментата, а Преслава наскоро миксира любимите си ретро песни в свой вариант./show.blitz.bg

 

Коментирай