logo

Джена призна тайна, която крие цели 3 години

Джена призна тайна, която крие цели 3 години

В продължение на три години фолкпевицата Джена пази в тайна една голяма новина, която разтърси нейните почитатели. Оказа се, че чалга дивата не разчита на всяко нещо в живота си, за да си прави реклама. Дори напротив, умее да пази личния си свят извън медийното пространство. 

Три години по-късно Джена реши да признае какво е захванала и остави своите последователи в мрежата с отворена уста. Видимо нейните почитатели са притеснени дали в даден момент любимката им няма да се откаже от пеенето, след като вече се е захванала с нещо доста по-сериозно от пеенето.

Тя обаче неведнъж е казвала и доказвала, че музиката е нейния живот. Още повече, че попадна в музикантско семейство - това на нейният съпруг Атанас Стоев, които са едни от най-големите в този бранш и музиката за тях също е смисъл на живот.  

Джена разтърси с това откровение за COVID-19 СНИМКИ

Изпълнителката на "Да те бях ранила" използва Студентския празник - 8 декември, за да поздрави всички празнуващи и да разкрие своята голяма тайна. оказа се, че на празника на студента Джена също може да приема поздравления, тъй от от цели три години е студентка. 

Джена реши да подари роклите си на... ВИДЕО

Новината, че е решила да учи висше, не изненада толкова много, колкото решението й за специалността. "Не съм ви казвала, но съм студент по Национална сигурност и Криминалистика вече 3 година. Жалко, че няма да има парти днес и да си попеем, но се надявам съвсем скоро да се видим", сподели гласовитата изпълнителка със своите почитатели./show.blitz.bg

Коментирай

Валя

Валя 09.12.2020 16:56

Няма да гласувам на изборите заштото ни оставиха без пеисии ненидават нито по болест нито по сташ заштото няма работа иние неможем да направим стажа

Драга ми Валя

Драга ми Валя 10.12.2020 15:06

Като не отидеш на избори, всъщност гласуваш за тези, които те оставиха без пенсия!