logo

Джена разтърси с това откровение за COVID-19 СНИМКИ

Джена разтърси с това откровение за COVID-19 СНИМКИ

Поп фолк дивата Джена наскоро направи толкова емоционално откровение, че почти разплака феновете си в социалната мрежа, която в последно време е най-активната зона за комуникация предвид ситуацията със социалната дистанция и живия контакт между хората.

Изпълнителката е сред най-активните поп фолк звезди на клубната сцена, но явно това, през което ни се налага да преминем в момента, й се отразява много и тя споделя с много тъга онова, което чувства.

Джена се събра с родана на мъжа си и... СНИМКА

Заради пандемията от коронавируса изявите на изпълнителите са отменени, а липсата на срещите с меломаните провокира певицата да разкрие своите емоции.

Джена отиде в гората и рискува живота си, за да... СНИМКИ

"Липсвате ми, мили мои! Мисля си за вас и нямам търпение да изляза на сцената, и да пеем заедно. Пожелавам ви чудесна седмица и да се пазите! Обичам ви!", пише тя в социалната мрежа.

Последователите на хитовата изпълнителка не останаха безразлични към посланието и побързаха да я уверят, че тя също много им липсва и се надяват по-скоро всичко да отмине и отново да се забавляват заедно в клубовете./show.blitz.bg

Коментирай

Духовия инструмент

Духовия инструмент 19.11.2020 19:55

Циганка - сълзи - и обяснение в любов. Що не им направят по една клетка на всички такива чуми като тази в зоологическата градина и да се кълчат там и да пеят че ви обичат и те така.

Пари

Пари 21.11.2020 1:12

Пари.....това е всичко. Айде по скромно....

А мойто куче

А мойто куче 21.11.2020 3:50

като види македонец по телевизията и се скъсва да лае.