logo

Джена реши да подари роклите си на... ВИДЕО

Джена реши да подари роклите си на... ВИДЕО

Социалната изолация ще се окаже, че има и добра страна. Голяма част от родните звезди от музикалната и артистична сфера, които останаха без работа и постоянен доход, отворих сърцата си и помислиха за наистина нуждаещите се хора. 

Такъв пример е певицата Джена, която в момента разполага с изключително много свободно време, в което успя да се сети за наистина бедните хора, които нямат заделени средства за преживяване.

Константин и Джена изумиха с това, което направиха навън СНИМКИ

Певицата реши да се раздели с три от своите рокли, които е обличала на важни за нея изяви. иска да ги подари на бъдещи абитуриентки, които не могат да отделят средства за бална рокля. "За всяко момиче е важно как ще изглежда на абитуриентския си бал. Всяка една абитуриентка иска да бъде красива, със стилна и хубава рокля, и затова тази година реших да подаря 3 от своите рокли на бъдещи абитуриентки", пише Джена и сподели клип, в който показва роклите и пояснява къде се е появявала с тях.

Изпълнителката на "Хулиган" има две условия за участие в играта: да харесат страницата й във "Фесбук" и да тагнат трима приятели като моментар под видеото. 'Пожелавам успех на всички. Победителите ще бъдат изтеглени на 15 май":, заяви тя./show.blitz.bg

Коментирай

Мани

Мани 12.05.2020 13:10

с тоя кич за баловете е толкова смешно

http://coronavirus.eti.pw

http://coronavirus.eti.pw 12.05.2020 15:20

http://coronavirus.eti.pw

Jojo

Jojo 12.05.2020 17:48

Браво, страхотен жест!