logo

Константин и Джена изумиха с това, което направиха навън СНИМКИ

Константин и Джена изумиха с това, което направиха навън СНИМКИ

Безспорно музикантите са потърпевши от възникналата ситуация и наложената карантина. Всички те останаха без работа и доходи, карат го на спестявания. 

Сега имат повече време да обърнат внимание на семействата си. По всичко личи, че певицата Джена и нейният колега Константин по никакъв начин не са депресирани от случващото се. Те изненадаха своите почитатели с това, което направиха по време на карантина. 

Джена показа как се забавлява със семейството си във време на криза ВИДЕО

Изпълнителката на "Хулиган" изведе сина си Атанас на двора, за да си поиграят с натрупания сняг в първия ден на април. Белите снежинги ни хванаха неподготвени и никой не очакваше, че толкова късно през годината ще настъпи пак зима. 

Децата обаче се радват и Джена помогна на сина си да направят малък снежен човек, до който се щракна и порасналата му майка. По същото време и Константин изведе децата си в големия си двор на тузарската къща, за да подишат чист въздух и да се порадват на последния сняг. 

Семейството на Константин се раздели на две - мъже срещу жени. Той и синът му Александър срещу съпругата му Надя и порасналата Марияна. всеки от тях трябваше да направи снежен човек и накрая да има победител. В социалните мрежи и двете ледени скулптури събраха еднакъв брой точки и победител нямаше./show.blitz.bg

Коментирай