Нищо ново: Мария пак се съблече, но този път призна, че ще... СНИМКИ 18+

Нищо ново: Мария пак се съблече, но този път призна, че ще... СНИМКИ 18+

Да видите фолкпевицата Мария в оскъдно облекло със сигурност няма да е нещо ново, предвид факта, че тя си пада много по този тип фотосесии, с кадри от които и профилите й в социалните мрежи преливат.

Изпълнителката така и не се пусна този път в някаква страховита одежда за Хелоуин, както правеше в минали години, но за сметка на това обаче, използва момента, за да демонстрира за пореден път перфектно тяло и форми. И докато това се случва, да намекне и, че работи активно по новата си песен.

Щерката на Мария заби наследник на богат строител

Миньончето на попфолка често е обвинявано, че не изкарва нови песни достатъчно често, а залага повече на секси снимки от различни кътчета на света и у нас. Е, както се казва, тя вероятно се е позамислила след плеядата такива коментари в мрежата.

Нещо повече - новата й песен вече е записана и предстои да се появи до дни, както и видеото към нея.

Мария заприлича на скелет, показа колко грозно слаба е от Монте Карло СНИМКИ

"Обичам ви! Снимаме след няколко дни новата песен. Нямам търпение да разбера дали ще е и вашата любима", това сподели единствено – сподели Мария пред феновете си. Наскоро тя прости за поереден път на съпруга си Мирослав пред Темида, но дали ще й се наложи отново да си променя позицията и мнението, само времето ще покаже./show.blitz.bg