Щерката на Мария заби наследник на богат строител

Щерката на Мария заби наследник на богат строител

Щерката на фолкпевицата Мария - Марая си има гадже и то не кой да е. Тийнейджърката, която поне засега залага на естествения си чар, за разлика от дъщерите на много колежки на Мария, излиза с Борис Бибов, който е наследник на успешни и богати строителни предприемачи.

Бибов е доста популярен сред младите софийски ВИП наследници и вероятно не е имало как да убегне и на Марая. Двамата изглежда, че са много щастливи заедно, но колко ще изкарат като влюбена двойка, тепърва ще става ясно.

Мария заприлича на скелет, показа колко грозно слаба е от Монте Карло СНИМКИ

Гаджето на Марая е приятел със сина на Емилия и щерката на Люба Пашова, но сърцето му принадлежи на Марая. Като повечето си връстници е тренирал таекуондо, но сега е съсредоточен върху обучението си в елитно школо, където се подготвя да поеме семейния бизнес. Във фамилията му има и политици на местно ниво.

Бибов е достатъчно богат, за да задоволи капризите на приятелката си, която обожава пътешествията и марковите дрехи. 15-годишната звездна наследница доста намали присъствието сси в социалните мрежи след скандала с майка си, която бе пребита от третия си мъж Миро. Тя гледа да пази дистанция от пастрока си, а майка й вече споделя само стари снимки с момичето си, пише "Хотнюз".

В елитното Англо-американско училище, в което тя учи, не били съгласни непрекъснато да се шуми около скандалноизвестната й майка./show.blitz.bg

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Meri (@maraya.andonova)

Коментирай

Иванов

Иванов 08.10.2023 12:08

Последната снимка е много красноречива:Един ,като обесен от три поколения мурви. "Крушата не пада далеч от дървото".

Челси

Челси 08.10.2023 12:16

Майката има чегтири брака, а дъщерята сигурно ще я надмине.

КРИВОДОЛСКИ БИК

КРИВОДОЛСКИ БИК 08.10.2023 13:10

ОТНОВО ШАНС ЗА ДЪРТАТА БРАНТИЯ! СЕГА Е МОМЕНТЪТ ТЯ ДА ГЕПИ ДЪРТИЯ БИБОВ И... ГОТОВООО!

никеца

никеца 08.10.2023 13:35

Тоя припок Бибов май оправя и сина на Емилия

асен

асен 09.10.2023 0:02

е той баща й не е беден. въпреки че любовницата му на митко андонов е венета шкодрова , която шие дрехи а си купува диор и баленсиага , той все още има пари

45677

45677 09.10.2023 2:42

Трите горогони медузи от българсака чалмология...

Лорда

Лорда 09.10.2023 5:06

Проблемите на курволяка:))))