logo

Нелина и Дони Чачова шокираха с ретро СНИМКИ

Нелина и Дони Чачова шокираха с ретро СНИМКИ

Певицата празнува раздялата с "Пайнер" на участие на Софи Маринова

Фолк звездата Нелина е поредната певица, която реши да скъса с "Пайнер" и да се продуцира сама. "Разводът" между изпълнителката на "Бял мерцедес" и димитровградската фирма се случи тихомълком и нито една от страните не излезе с официално изявление. 

Наш репортер засече Нелина да полива раздялата си с "Пайнер" на родното Черноморие в компанията на друга самопродуцираща се звезда - Софи Маринова, както и едnа от най-близкитe й приятелки - Дони Чачова. 

Дони Чачова събра хиляди мъжки погледи в деколтето си! СНИМКИ

Нелина посети участие на Софи в Слънчев бряг и с видимо добро настроение не спря да се забалява цяла вечер. На следващия ден с Мисис Баба Дони Чачова си подариха уnикална по рода си ретро фотосесия, която е широко разпространена из всички родни морски курорти. 

Снимките са правени за личен спомен, но наш репортер успя да се добере до тях. На кадрите двете красиви блондинки позират с тежки елегантни рокли, присъщи за дамите от висшето общество преди няколко века. По усмивката на Нелина можем да заключим, че е много щастлива в момента и раздялата с "Пайнер" е била дълго чакана.

Тя вече представи първата си песен като самопродуциращ се изпълнител. "Мома Ангелина" се върти е вфира на DSTV и е продуциран от фирмата на звездата - "Нелина 13"./show.blitz.bg

 

Коментирай