logo

Знаково име на "Пайнер" напусна компанията

Знаково име на "Пайнер" напусна компанията

Стана тенденция фолк звездите да напускат продуцентите си и да залагат на свой фирми за продуциране. След като преди няколко години крак поведоха Камелия и Андреа, сега колегите им тръгнаха по техния път. 

Наскоро Константин се отцепи от "Пайнер" и създаде своя компания, колежката му Бони също има своя фирма за продуциране, Есил Дюран преди дни обяви също, че е самопродуциращ се изпълнител, а тези дни научихме и за още едно от знаковите имена на "Пайнер". 

В разгара на лято Нелина пусна нов сингъл, а изненадата е за почитателите й е, че проектът е продуциран от нейната фирма – „Нелина 13“. Видеото бе качено в канала на певицата в YouTube – Nelina official, където се радва на много положителни коментари.

В отговор на въпрос на свой фен за излъчването на новите й клипове в ефир, изпълнителката отговаря: „DSTV е каналът“. И въпреки че не конкретизира дали се е разделила с досегашните продуценти от „Пайнер“, каквито догадки се правят, все пак намекът е доста красноречив.

Междувременно стана ясно, че гласовитата певица вече е заснела и други нови песни. Тя сподели пред последователите си в социалната мрежа снимки зад кадър и благодари за подкрепата на всички, които са й помогнали за реализацията на видеоклиповете./show.blitz.bg

 

Коментирай