logo

Наша поп фолк звезда призна за К-19 и издаде за съдбовни моменти СНИМКИ

Наша поп фолк звезда призна за К-19 и издаде за съдбовни моменти СНИМКИ

Поп фолк дивата Вероника, която от няколко години има собствен ресторант в Бургас, наскоро призна нещо, което накара последователите й в социалните мрежи да се замислят много.

Изпълнителката сподели, че е имала нелека среща с коронавируса, който е успял да я "понатупа лошо", но вече е по-добре и отново е в преследване на мечтите си. Освен за COVID-19, Вероника описа и доста съдбовни моменти от живота си.

Всички бургазлии говорят за уменията на фолкпевицата Вероника СНИМКИ

"За втори път през тази година държавата затвори заведенията. За втори път аз, екипите ми и над половин милион българи, засегнати от тези ограничения, сме поставени пред труден кръстопът, в който сякаш всички посоки водят единствено към тревожност, песимизъм и отчаяние. И всеки ден цялото това човешко страдание на борещите се за живота си болни хора засилва усещането за безнадеждност.

Фолкпевица призна за страшна зависимост

Но има едни малки блещукащи с топли светлинки пътечки, скрити някъде там и едва видими сред големите и страшни, черни пътища. Пътечки, които трябва да намериш сам и да тръгнеш по тях с надежда към мечтите си. Защото отчаянието е за слабаците. И защото трябва да продължиш. Заради близките си, заради себе си и заради великия и безценен дар да си жив.

Срещнах вируса преди два месеца. Срещата ни продължи дълго, премерихме силите си с него, понатупа ме лошо, но с Божията помощ се събрах и си тръгнах успяла от тази битка, по-зряла и оценяваща още по-силно стойността на живота и благословията да го имаш. Макар и безпрецедентна като характер, тази ситуация бе един от тези съдбовни моменти, в които човек слиза от бързия влак на живота си и вижда всичко по-ясно, вече стъпил на земята.

Забавя темпото и си прави равносметка, която иначе егоистично и умишлено е избягвал да направи, изрича на глас пред себе си неизреченото, най-после завършва нещо недовършено и има времето и потребността да каже на близките си, че ги обича. Истински - сега и завинаги. Това е от тези по-редки и от прелитащите видими комети мигове, в които изразът “Нямам време” не съществува. Най-после и аз имах време. За всичко.."./show.blitz.bg

Коментирай