Всички бургазлии говорят за уменията на фолкпевицата Вероника СНИМКИ

Всички бургазлии говорят за уменията на фолкпевицата Вероника СНИМКИ

Красивата и талантлива фолкпевица Вероника, която реши да слезе от сцената в пика на своята кариера, вече има ново амплоа, което развива доста успешно. 

Изпълнителката на "Сериен лъжец" взе ресторанта на шеф Иван Манчев и го сравни със земята със своите кулинарни и мениджърски умения. 

Певицата стартира бизнес с известен ресторант в Морската градина на Бургас, който преди време беше стопанисван от Шеф Манчев. На бившата пайнерка ще й се наложи да чисти имиджа на заведението, което смени няколко собственика, но никой не успя да го разработи. 

 

Изглежда Вероника ще счупи този карък, тъй като за кратко време успя да се наложи като истински естет и бургазлии не спират да хвалят нейните кулинарни шедьоври. "Освен вкусно, в заведението умеят да подредят и аранжират чинията перфектно. Имаш чувството, че си в някоя приказка, докато се храниш при Вероника, която пък е много мила с всичките си клиенти", пишат очаровани клиенти на бившата певица. 

Вероника иска да пробие и в столицата. Нейна голяма мечта е да отвори обект и в София, а покрай "Фейсбук" и снимките на нейните деликатеси, софиянци вече точат лиги и я насърчават към това. 

Първото откриване на заведението бе през 2005 година. Тогава той бързо се превърна в хит за бургазлии. В него често обядваха и вечеряха едни от най-богатите хора на града, но славата му не продължи дълго. С течение на времето заведението западна и загуби голяма част от редовните си клиенти.

През 2015 година в отчаян отпит да възвърне популярността му, управителят Живко Стоянов повика на помощ шеф Манчев. Пред очите на зрителите стана ясно защо до скоро престижния ресторант е вече почти не функциониращ, пише "Флагман". 

„Ресторантският бизнес иска професионализъм, а не аматьори! Сменяй си работата”, гневно се обръща към собственика на „Луксор” шеф Манчев. През 2016 година ресторантът отново бе отворен, този път с ново име, нова концепция и заявка за високо ниво на обслужване и приготвяне на храната. Макар и плахо, лека-полека клиентите започнаха да се завръщат на ул. Булаир 27. Доверието на клиентите спечели дългогодишният мениджър на култовия клуб „Кашмир“ – Веселин Рачев. Амбицията му да направи мястото отново предпочитано за бургазлии бе видна за всички клиенти. В натоварените моменти, той лично сервираше и не пропускаше да се поинтересува за мнението на посетителите.

След  ерата на Живко Стоянов и тази на Веселин Рачев, през 2019 година за кратко заведението бе стопанисвано и от професионалния готвач Христо Бончев. Под негово ръководство то просъществува по-малко и от година. Проблемът тук бе в непредвидените обстоятелства, извънредното положение и covid-19, които не позволиха на новия наемател да се докаже и да изгради име./show.blitz.bg

Коментирай

Дани

Дани 04.09.2020 15:41

Шеф Манчев не струга като човек! Вероника и супер човек!

6тото вика ли не струва 4еш ман4еф

6тото вика ли не струва 4еш ман4еф 04.09.2020 20:44

май за тфа а ?

Глупости

Глупости 06.09.2020 0:30

Този ресторант не е на Манчев, само беше поканен там за предаването.Така,че не той е смачкания !!!