Мария пръска пари като за световно, Мирослав се оказа по-богат от бившите й СНИМКИ 18+

Мария пръска пари като за световно, Мирослав се оказа по-богат от бившите й СНИМКИ 18+

Поп фолк дивата Мария май уцели в десетката с новия си мъж Мирослав, който продължава да я гледа като принцеса. С третия съпруг на изпълнителката не спира да обикаля екзотични дестинации, където, разбира се, двамата отсядат в ултраскъпи хотели.

Бизнесменът харчи яко да всяка прищявка на миньончето, като една от последните им екскурзии до Емирствата, в близост до известния плаж "Джумейра", е струвала "скромните" 10 000 лева, показва справка на "Галерия".

Разврат! Този път Мария прекали с вулгарни СНИМКИ 18+

Още преди седмица Мария напълни профила си с актуални кадри от Дубай и не пропусна за кой ли път да демонстрира прелестите си с провокативни пози от плажа.

Според тиражирани информации в хотела Мария се е отдала на дозирани кулинарни изкушения - италиански и гръцки специалитети, и ежедневно ползване на луксозна фитнес зала. От няколко месеца насам тя е на специален хранителен и тренировъчен режим, с който цели да извaе тяло за топлите дни. 

На това ВИДЕО 18+ се вижда ясно дали Мария е бременна с близнаци

Припомняме, че преди Дубай, двойката си подари и меден месец в Швейцария - в петзвезден хотел, разбира се. А преди това бяха и в  Хърватска. Изобщо нестихващ лукс, на който певицата не се е радвала чак в такива степени в миналото си, въпреки че е свикнала да живее охолно./show.blitz.bg