Мария пак прекали с парада на лукса, вижте какво кара и какво си позлати... СНИМКИ

Мария пак прекали с парада на лукса, вижте какво кара и какво си позлати... СНИМКИ

Поп фолк звездата Мария брои 15 бона за регистрационни табели със златни номера на семейните автомобили. С придобивката се похвали самата тя. В профила си в Инстаграм певицата сподели снимка на семейния автопарк.

Регистрационните табели и на двете коли нямаше как да останат незабелязани от последователите на звездата. Двата супер луксозни автомобила притежават уникални регистрационни номера.

Мария се изложи тотално! Пя на плейбек, обечена в целофан... ВИДЕО

Това, което прави впечатление, е, че номерата и на колата на Мария, и на тази на мъжа й, са абсолютно еднакви, и са съчетание от буквата М и числото 2. Потребителите в мрежата веднага започнаха да правят догадки, като според мнозина комбинацията от 2 и М е символично и е свързано с имената на двойката - Мария и Миро.

Як хейт заля Мария, след като пусна това ВИДЕО

"Не искам да коментирам темата с номерата, всеки може да си прави всякакви догадки и да търси символиката, може и да е и символично заради имената ни, а може и да не", заяви Мария пред "Телеграф", но не пожела да коментира каква е сумата, която е заплатила. Справка на медията показва обаче, че административната такса в момента, за да бъде поръчан такъв номер за регистрация на превозно средство у нас, е в размер на 7500 лв. и може да се случи след предварително подадено заявление в съответната служба./show.blitz.bg

Коментирай

къню

къню 08.09.2022 20:17

КВАЕ ТАЯ ПУТ...КА ТОЗИ Е БАДЖАНАК С 90% БГ

акъл пасаръ

акъл пасаръ 09.09.2022 0:02

нали сме на тема наводнения, аз пък забелязах гумените ботуши на шафьорката.. дано за втората снимка да ги е събула баре..

Павлина

Павлина 17.11.2022 15:49

И като кара скъпа кола дали е щастлива? Не се заблуждавайте хора,живота е много кратък,бъдете по смирени и добри! Никога не оставяйте децата си,само те страдат от всичките изпълнения!!!!! Колкото и пари да имаш,колкото и коли да караш,няма значение!!!!