Мария избухна с голямо разкритие за... ВИДЕО

Мария избухна с голямо разкритие за... ВИДЕО

Мария е замислила нещо много грандиозно, а причината е свързана с много важни за нея събития - 20 години на музикална сцена и рожден ден.

В скорошно телевизионно интервю фолкпевицата, която лесно сваля дрехи и задръжки, поне съдейки по клиповете и изявите й, призна, че е настроена за много купони. Предстоят й важен творчески юбилей и личен празник, които смята да съчетае по неповторим начин.

Мария качи цената си на 7 бона

На 13-ти януари Мария прибавя още една годинка и още отсега се подготвя за невероятното парти, на което ще събере най-важните хора в живота и в професията си.

След като погреба любовника си, Мария съблече Даниел Златков ВИДЕО

"Аз пея от много повече години. Реално започнах от предаването "Като лъвовете", но стартът ми в "Пайнер" беше преди 20 години. Тогава бях на 18, така че сетете се на колко ще стана през януари", каза Мария в интервюто. И добави с искрен тон:

"Доскоро се чудих какво мога да направя, защото аз съм правила всичко и съм измислила нещо, което е много интересно. Мисля, че ще бъде много хубаво и на този етап от моя живот това би ме направило много щастлива. Избрала съм си подходящите хора и подходящото място.

Мария пак се съблече и предизвика... СНИМКА 18+

Искам да е някаква страшна лудница, да е някакъв страхотен купон. Искам да си изпея най-хубавите парчета, да ми дойдат най-готините колеги, приятели и т.н. Януари ще бъде голямото избухване".

Връщайки лентата назад изкусителната брюнетка се сети за може би най-важния момент от кариерата си - старта с прослушването в комплекс "Приказките".

"На прослушването бях с абитуриентската ми рокля, защото беше най-добре изглеждаща и ценна за мен. Сестра ми и нейна приятелка ми бяха балет, наехме рокли от операта в Стара Загора, защото изпълнявах две песни на Глория, "Откраднат миг" и "Циганско сърце".

Мария се показа без грим СНИМКА

С тези две песни спечелих първия си договор. След това направих първата ми песен "Спомен", тя веднага си стана хит и с три-четири песни и с такива на колеги започнах да ходя по участия."/show.blitz.bg

 

Коментирай