След като погреба любовника си, Мария съблече Даниел Златков ВИДЕО

След като погреба любовника си, Мария съблече Даниел Златков ВИДЕО

Фолкпевицата Мария не спира да провокира своите почитатели, които са предимно от мъжки пол. И това не е никак случайно, тъй като в последните години се слави повече с еротичните си фотосесии и видеоклипове, отколкото с хитови парчета.

Заралийката по всякакъв начин се стреми да не губи позиции и пуска нови клипове през месец. Повечето от тях са снимани в чужбина и са глътнали огромен бюджет. Запознати с положението на Мария се чудят какво ще прави сега, след като умря най-големият й спонсор - Ангел Свинаря.

Мария направи много лично признание за...

Именно той покровителстваше Мария през последните години и плащаше музикалната кариера на певицата. От новия й клип "Липсваш, мило мое" става ясно, че кранчето е секнало. Мария представя нискобюджетен клип, тъй като го няма вече любовника да плаща. А както знаем, Мария няма почти никакви участия и при нея няма никаква възвръщаемост на вложените пари.

Мария пак се съблече и предизвика... СНИМКА 18+

За да покаже все пак нещо интересно, тя помолила съквартиранта си от "ВИП Брадър" Даниел Златков да се снима в новото й видео. Най-вероятно българският Роналдо не е взел хонорар, а се навил на приятелски начела. Нещо повече, убедила го да се снима гол до кръста, за да въздишат фенките му и да си пускат клипа./show.blitz.bg

 

Коментирай