Луна си върна парите от КТБ и се стяга за...

Луна си върна парите от КТБ и се стяга за...

Покрай фалиралата банка КТБ си спомнихме за ретро звездата Луна. Всички помним протестите на чалга дивата, след като се разбра, че къта милиони в банката.

Дълго време Луна обикаляше телевизиите и се жалваше, че е загубила всичките си спестявания. По последна информация изпълнителката на "Бягайте крачета" е кътала 116 хиляди в банката и съвсем откачила, след като разбрала за фалита.

Луна се пусна по дантела и издаде голяма новина... СНИМКИ 18+

Луна тихомълком е успяла да си върне цялата сума. Оттогава ретро звездата станала по-спокойна, нямало и помен от онази истерична личности, която гледахме във "ВИП Брадър". Това пък позволило да погледне по друг начин на света и най-накрая на открие любовта.

От няколко месеца скандалната чалгарка върти любов с 20-годишния Горан Колев. Първо го поканила да се снима в новото й видео, но на снимачната площадка прехвърчали любовни искри. Нещата между тях се развиват доста бързо, а младежът изоставя жена и две малки деца.

Луна и младото й лъвче се натискат голи в басейна СНИМКА 18+

В светските среди упорито се шушука, че Горан от години се цели към славата и се е хванал за Луна като трамплин за сбъдване на мечтата си. Още повече, че знае с какви пари разполага. В предаването "Папараци" двамата се показаха за първи път и споделиха, че обмислят да вдигнат сватба, на която ще бъде поканен целият български народ./show.blitz.bg

Коментирай