Луна пак се развихри: Имам специална стая за... ВИДЕО

Луна пак се развихри: Имам специална стая за... ВИДЕО

Луна пак предизвика голям сеир в социалните мрежи, а повод този път е неин лайф, в който обяснява на колко квадрата живее и какви специални стаи има в дома си.

"Понеже е огромен мезонет, аз искам да го покажа на феновете. Имам три спални и две трапезарии, две бани, кабинет с три балкона. Просто е огромен", заявява фолкпевицата, която в последните години проявява сериозни амбиции към политиката.

Луна го закъса с парите и се унизи сама да се предлага за...

Отдавна не съм влизала в ТикТок, тъй като съм много ангажирана, затова друг ден ще покажа мезонета. А искам и дрехите да покажа, тоалетите. Имам специална стая за обувки, имам 1000 чифта обувки и искам да покажа", добави още Луна и използва момента, за да обяви скорошно участие, което според нея ще бъде "голям фурор".

Спипаха Луна в страшна имотна измама! Край с мераците й да става президент!

"Искам да покажа роклята, с която ще пея сега, на 1-ви март, в Арена София. Това ще е сборен концерт, ще бъда с други мои колеги - Сашо Роман, Тони Дачева, Десислава, Милко Калайджиев, Борис Дали, Кали. Фурор ще бъде голям! Ще бъсат златните хитове в поп фолка и дори, ако е възможно, ще пусна лайф в ТикТок", добави блондинката./show.blitz.bg

 

 

 

 

Коментирай