Луна го закъса с парите и се унизи сама да се предлага за...

Луна го закъса с парите и се унизи сама да се предлага за...

Певицата Луна изглежда го е закъсала с парите и стигна до просешка тояга. Ретро фолк звездата, която наскоро бе обвинена, че е придобила имот в родния си град Шумен чрез имотна измама, се чуди по какъв начин да закърши финансовото си състояние. 

На изпълнителката на "Бягайте крачета" й дойдоха идеално участията й във "Вип Брадър" и "Като две капки вода", от където си тръгна с големи хонорари. Но мераците й за политиката се сгромолясаха и сега е принудена отчаяно да се предлага за ново шоу, което ще стартира през февруари. 

"Искате ли ме във “Денсинг старс”? Знаете, че аз правя шоуто. Знаете, че аз вдигам рейтинга. Най-добрата съм. Никой не би се раздал за вас, и не ви обича повече от мен", написа Луна в социалните мрежи, напомняйки на продуцентите за себе си и възможността да я поканят да се включи срещу хонорар. 

 

От февруари по bTV се завръща култовото танцувално шоу, в което ще се включват едни от най-големите родни звезди. Още щом разбра за завръщането на шоуто, Луна побърза да се предложи и дори подтикна свои привърженици да пишат до медията, че искат да я гледат в "Денсинг старс". 

Това натягане и самопредлагане кара феновете й да си смилят, че е финансово отчаяна и се чуди по какъв начин да изкара лесни и бързи пари. Други път смятат, че иска да си вдигне отново славата, която покрай политическите й амбиции се загуби и не получава покани за участия по клубовете в страната. Наш репортер научи, че към този момент на Луна не е отправяна показа за 'Денсинг старс" а участниците вече са избрани и с подписани договори./show.blitz.bg

 

Коментирай

Дедо

Дедо 15.12.2023 9:23

Оооооох, как искам да ѝ пръсна малката тясна трътчицаааа