logo

Луна би шута на бившия си и вече има нов! ВИДЕО

Луна би шута на бившия си и вече има нов! ВИДЕО

Луна изобщо не си поплюва, когато става дума за мъже и липса на задръжки. След като наскоро фолкветеранката се раздели с младото си гадже Горан, което снима в свой клип, и го обяви за наркоман, който има нужда от лечение в комуна, ето, че до певицата вече има нов кандидат.

"My yellow machine! Поздрави от слънчева Австралия! Току що приключих мощната обиколка с новия ми автомобил, в който има място само за истински мъже! А аз си имам един такъв вече...", пише изпълнителката в профила и в Инстаграм, а под него демонстрира и колко добре се чувства в новата си придобивка.

Луна се съблече и показа тяло за чудо и приказ СНИМКИ 18+

Чувствам се Божествено както винаги! По красива и влюбена съм от всякога! Искам да благодаря на всички мои фенове за многобройните подаръци, стотици обаждания и нестихващ интерес към мен!

Любовникът на Луна замина за лечение в Австралия, причината е смайваща!

Благодаря за неизчерпаемата обич, която ми дарявате всеки Божи ден! Очаквайте съвсем скоро най-новият ми проект за вас, който се прави за пръв път в България! И е нещо невиждано!!!", добавя още Луна в друг скорошен статус.

Горещо! Луна изпоти със сексуални намеци от спалнята СНИМКИ 18+

По всичко изглежда, че за поп фолк певицата разделите и драматичните обрати не са нищо повече от вдъховение за нови пиарски попадения./show.blitz.bg

 

Коментирай