logo

Любовникът на Луна замина за лечение в Австралия, а причината е смайваща!

Любовникът на Луна замина за лечение в Австралия, а причината е смайваща!

От няколко месеца ретро звездата Луна е окрилена от любовта на значително по-младия от нея Горан. В самото начало двамата криеха връзката си, тъй като той е женен и има две малки дъщерички.

Напоследък обаче не се крият, а напротив - непрекъснато натъртват в медийното пространство тяхната безгранична любов, която минава вече всякакви граници. Чалга звездата и придворният й станаха за смях с безпардонното си поведение.

Луна се пусна по дантела и издаде голяма новина... СНИМКИ 18+

Луна показа еротични клипчета, на които с любовника си са под завивките. Но последното й откровение хвърли в шок всичките й последователи. Изпълнителката на "Бягате крачета" за пореден път предизвика мощен скандал.

Горещо! Луна изпоти със сексуални намеци от спалнята СНИМКИ 18+

"Моето слънчице е на лечение в Австралия, за да може да се възстанови семенната течност", написа Луна. Явно креватните им изпълнения са изтощили спортиста, който не може да смогне на сексуалния апетит на застаряващата певица.

Потрес! Луна се сравни с... Лили Иванова!

В социалните мрежи упорито се шушука, че Луна най-накрая искала да стане майка. Уви, минала е вече възрастта и едва ли в този живот ще й се случи. Но не пречи да издържа децата на Горан, които и без друго не живеят особено добре и с удоволствие биха прилапали банковата сметка на певицата, която име мераци за политически стол./show.blitz.bg

Коментирай