logo

Горещо! Луна изпоти със сексуални намеци от спалнята СНИМКИ 18+

Горещо! Луна изпоти със сексуални намеци от спалнята СНИМКИ 18+

Луна е във вихъра на провокациите, а причината, както се убеждаваме вече от доста време, не е само видеото към новото й парче "Всички на крака", което вече се върти в youtube канала.

Ексцентричната фолкпевица този път наистина втрещи феновете си с директните сексуални намеци, които прави от фотосите си. На тях изпълнителката разменя сласни прегръдки с младото си гадже и какво ли още не...

Скандално! Лудата любов на Луна се оказа пълен фарс за 5 бона!

Припомняме, че двамата не за първи път скандализират обществеността с действията си. Преди около месец го направиха в басейна на тузарски хотел в Белчин. Не спирали да се натискат не само във водата, но и навсякъде другаде в комплекса, издадоха тогава потресаващи свидетели на случките.

Луна си върна парите от КТБ и се стяга за...

Изпълнителката на "Бягайте, крачета" пък намери за нужно само да заяви, че "изживяваме това, което сме искали най-много, любовта не се измерва в километри, а в истински моменти".

Луна се пусна по дантела и издаде голяма новина... СНИМКИ 18+

Факт е, че Луна за първи път афишира така открито любовта си и човекът до себе си, след като години наред легендите я свързваха тя с турски милиардери, ту с арабски шейхове и знакови политици./show.blitz.bg

 

Коментирай