logo

Скандално! Лудата любов на Луна се оказа пълен фарс за 5 бона!

Скандално! Лудата любов на Луна се оказа пълен фарс за 5 бона!

Фолкдивата Луна режисира поредния си ефектен театрален сценарий. Певицата, която вдигна във въздуха с изпълненията си Къщата на "Биг Брадър" преди две години, прави същото и с мнимия си любовник сега. 

Повече от месец фолк ветеранката демонстрира каква луда любов изживява и колко е щастлива в компанията на младото си гадже. Хубаво, хубаво, но колко да е истинско, след като флуидите пред обектива и страстните погледи между двамата се оказват игра?!

Луна се пусна по дантела и издаде голяма новина! СНИМКИ 18+

Романсът, който Луна и мускулестият младеж разиграват в социалните мрежи и дори тя заяви, че са вдигнали и романтична сватба, май скоро ще се спука подобно на голям и щателно надут балон, пише "Галерия".

Луна и младото й лъвче се натискат голи в басейна! СНИМКИ 18+

Оказва се, че историята с младото гадже е пълна измислица, а въпросният мъж се снима в новото видео на Луна. На него обаче, освен актьорска дарба, сега ще му трябва и здрава психика, защото е обект на жестоки подигравки във виртуалното пространство.

Мнозина, които са засичали "двойката" в столични молове, например, твърдят, че те приличат повече на бодигард и слуга, отколкото на влюбени. А Луна се държала с младежа като строга господарка.

Луна раздели младия си любовник с двете му деца!

За целия този сеир, разбира се, певицата е платила прещедро - говори се, че младокът е получил 5000 лева, за да влезе в ролята на лудо влюбен в певицата, а така да направи и достатъчно добра реклама на новата й песен./show.blitz.bg

 

Коментирай