logo

Лияна се съблече на екзотично място и показа секси форми СНИМКА 18+

Лияна се съблече на екзотично място и показа секси форми СНИМКА 18+

Пандемията по никакъв начин не притеснява Лияна, която реши да се възползва от намалените самолетни билети и отпраши на топло. Фолк звездата е на Малдивите с ново гадже, чиято самоличност все още не ни е известна. 

Изпълнителката на "Като вещица" предизвика фурор с голите си снимки от екзотичната дестинация, които сподели със своите последователи в Инстаграм . 

 

Братовчедката на Коцето се слави като една от най-стегнатите жени в бранша и на драго сърце показва прелестите си. Винаги залага на изрязан бански, които стои добре на силиконовите гърди, които се оказват блян за силния пол. 

"Тук е едно от местата, на които, където и да застана да се снимам , изглеждам, както не съм била и в най- красивата си фотосесия. И, не е заради мен, а заради това магическо място! Цветовете са невъобразими, океанът, рифът.. Не мога да спра да се усмихвам.. Чувствам се като, както бях на 12-13.. Толкова жадна за живот, толкова изпълнена с енергия и някак пречистена.. Момичета и момчета, независимо на колко години ставаме, запазим ли чистотата на детското ни Аз- никога няма да остареем! Това е най- силният елексир на младостта, на любовта, най- голямата панацея! Чувала съм какво ли не за себе си..,за “инфантилното” ми поведение, но истината е, че, когото съм въвлякла в моя свят, в моята идея.., сега е по- щастлив", пише тя под една от впечатляващите снимки на своята екзотична почивка./show.blitz.bg