logo

Лияна отпраши за Малдивите и няма да повярвате какво си показа от там...СНИМКИ 18+

Лияна отпраши за Малдивите и няма да повярвате какво си показа от там...СНИМКИ 18+

Поп фолк дивата Лияна смая феновете си, като се тагна от Малдивите насред поредния пик на коронавирус пандемията. Изпълнителката показа топ форма и не пропусна да разкрие голяма част от прелестите си.

Певицата блесна по бански в профила си в социалните мрежи и по всичко изглежда, че не се чувства притеснена нито от вируса, нито от ограниченията, които налагат не само у нас, но и по света заради него. Там, където е тя в момента, те не важат.

Лияна се показа гола и влажна под душа СНИМКА 18+

"Подарявам Ви малко топлинка и много любов. Имах късмета да си подаря една заслужена почивка, която беше планирана от месец", пише поп фолк дивата. И добавя: "Слава Богу, все още здрави и преди наложените ограничения, пристигнах на едно от Райските кътчета на земята. Ще Ви изпращам слънце оттук, ще Ви изпращам и Любов! Ще Ви разказвам малко повече за начина по който поддържам здравето, тялото си, духа си. Ще Ви забавлявам и обичам.. Завинаги".

Лияна с международен успех ВИДЕО

Все още не става ясно дали певицата, която стана на 40 години през септември, е сама или споделя райското кътче с някой любим на сърцето си човек./show.blitz.bg