Коцето проговори за раздялата с жена си Надя!

Коцето проговори за раздялата с жена си Надя!

Най-горещите слухове в поп фолк средите редят, че Константин и красивата му жена Надя са се разделили и дори, че блондинката вече не живее в семейната им къща в Бояна.

Както се е случвало многократно през годините обаче, двамата ту са били разделяни, ту събирани от медиите, а в действителност не са имали такива реални ситуации в живота си.

Константин призна: Пия от 9 сутринта! ВИДЕО

"Пълни глупости са тези слухове, дори не знам откъде тръгват. Заедно сме си с Надето, обичаме си се все така и заедно си гледаме двете деца.

Дори на рождения ми ден на 17 юли Надето изчака да стане 12 часа, за да ми изпее "Хепи Бърдей" и през целия ми празник не спря да ме изненадва", коментира пред "Галерия" Коцето.

Константин и Тони Стораро почерпиха за 20-годишното си приятелство ВИДЕО

Припомняме, че той отпразнува с щуро и шумно парти 43-ия си рожден ден в компанията на един куп колеги, приятели и познати. Разбира се, Надето бе в центъра на събитието заедно с него през цялото време.

Баровец! Няма да повярвате в какъв палат живее Константин ВИДЕО

Двамата дори възнамеряват съвсем скоро да сключат църковен брак, освен това кроят планове и за трето дете. А думата "раздяла" дори не фигурира в умовете им./show.blitz.bg

Коментирай