Баровец! Няма да повярвате в какъв палат живее Константин (ВИДЕО)

Баровец! Няма да повярвате в какъв палат живее Константин (ВИДЕО)

Тони Стораро и Константин се събраха за първия си дует. Двамата са приятели от дълги години, но едва сега правят колаборация.

„Ние сме набори, но той отглежда деца, а аз внук“, така обича да се шегува Тони Стораро по повод на колегата си Константин. Двамата са на една възраст, но както житейският, така и професионалният им път са били доста различни.

„Вероятно затова, въпреки 20-годишното им приятелство и дългогодишния въпрос: „Кога ще запишем дует с теб?“, това се случва чак сега. Тони написал музиката на песента и я подготвял за самостоятелен сингъл, но се засекли с Коцето в студиото, той я харесал много и така се осъществила отколешната им закана да се съберат за общ проект, който кръстили „Кома“. 

Константин взел организацията на клипа в свои ръце и осигурил терен – неговия дом. Режисьорът Люси Иларионов и екипът му пък се погрижили до двамата титани на попфолка да има достатъчно красиви жени, като поканили най-актуалните плеймейтки и едни от най-горещите изкусителки в момента – Жанета Осипова, Нора Недкова, Ана-Мария Чернева, Михаела Тодорова, Александра Мешева…

Въпреки това, по сценарий, главният герой има очи само за една. В нейната роля влиза певицата Лияна. Снимките се състояли на 20 май, като започнали от следобед и продължили до полунощ, когато цялата група се преместила да празнува имения ден на домакина в неговата дискотека.

„Ознаменувахме създаването на тази песен с купон и се надявам пътят й така да продължи – да е част от всяко лятно парти. Вложихме много сърце в създаването й. Надявам се хората да го усетят и да я харесат“, сподели Тони Стораро.

Съдейки по коментарите на феновете, няма съмнение, че това е така. „Хитът на лято 2019! Върхът е! Браво, Тони и Коце, продължавайте все така“, „Ето такава песен чаках“, „Двамата големи“, са само част от тях./show.blitz.bg

 

Коментирай

Ха ха

Ха ха 17.06.2019 11:43

Комай в София не е останала курва,непоканена за участие в клипа !

Запознат

Запознат 17.06.2019 12:09

Участничките в клипа са сред най-оборотните почасово наемани мадами в София.

dafne

dafne 17.06.2019 15:19

Ужасна песен

Ирина

Ирина 18.06.2019 12:10

Пълна скръб! Не се научихте да правите смислени виодеоклипове.

Васил

Васил 18.06.2019 13:05

Що да не повярвам? При толкова много чалгаджии,които си дават парите да ходят да ги слушат и въртят кючеци,защо да не забогатяват. Престъпниците и чалга певците са си намерили правилната държава!

Голяма цигания!

Голяма цигания! 18.06.2019 15:30

Просташки долнопробни напеви за първични, бездуховни примати!

Знаеща

Знаеща 18.06.2019 18:21

Е от дрога и чалга кръчми като не се плащат данъци е така . Поне да не ни се показва всеки ден. Нито е певец, нито артист

reee32

reee32 19.06.2019 1:02

За да ти пускат мацките,ти трябват много кинти,нали?Влез тук ги има !https://bit.ly/2vGdh7g

Anonimus

Anonimus 19.06.2019 7:14

Колите са на виден софийски адвокат ! И двете ! Познавам го. Поршето е на жена му. А май и къщата е неговата, не на Константин. Познах мястото по гаража. Явно са си платили за да снимат там. В София е, в Бояна. Парчето е тъпо, арабелски напеви и виене.

q.vaska

q.vaska 19.06.2019 21:38

преигравате, и СТОРАРО ИЗГЛЕЖДА ДОСТА ПО ЪЗРАСТЕН, ДАВАМ МУ 55+, ДА ДЕ МОЖЕ ИДА Е НА ТОЛКОВА,ЩОМ СМЕ НАБОРИ СЪС СИНА МУ ,ПОРЕДНАТА ЧАЛГА ИЗИСЛИЦА, ЗА КРЪЧМИТЕ СТАВА