logo

Кали скочи срещу журналистите и защити медиците в борбата срещу К-19

Кали скочи срещу журналистите и защити медиците в борбата срещу К-19

Фолкпевицата Кали, която в последните няколко месеца се скри от медийното пространство, реши в типично нейния си стил да изригне и да каже грозната истината, свързана с К-19. 

Певицата е една от най-засегнатите страни на коронакризата, след като няма възможност да упражнява професията си и съответно да изкарва пари за прехраната на семейството си. А знаем, че тя е майка на три деца, които чакат на нея да бъдат нахранени и облечени. 

Няма да повярвате какво направи Кали на рождения си ден СНИМКА

Изпълнителката на хита "4-4-2" е съпричастна с всички, които карат тежко този вирус и със семействата на тези, които загубиха близки. Това накара Кали да изригне с мощен статус в социалните мрежи и да каже какво я боли. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by KALI (@kaly_music)

"Ползвам социалното пространство, не за да ви занимавам с новия си маникюр, а за да изкажа възмущението си от цялостното ни отношение към света на медиците и тяхната огромна отговорност към нашия живот. Те са хора, не богове и правят всичко по силите си, за да ни помогнат.  Не е честно да превръщаме в сензация болката от загубата на един починал от COVID19 човек и да подминаваме смъртта на десетки доктори, които дадоха живота си спасявайки нечии чужди само с: почина др. еди кой си. Той загуби битката с COVID 19"....бла бла благодаря. Ама как се е заразил? Ами докато е спасявал нечий чужд живот', пише Кали в Инстаграм. 

"Скъпи сънародници, моля ви, уважавайте медиците в тези трудни времена и не ги изяждайте с парцали за неща, които със сигурност не са ви ясни от кухнята, както и на мен, разбира се, но знам, че никой от тях няма да ви остави да умрете умишлено! И запомнете, че утре ако не дай си Боже ни се случи нещо, те са на първа линия и тях ще търсим, а не журналистите", категорична е чалга певицата, която в последно време като че ли се поотказа от музикалната си кариера./show.blitz.bg

Коментирай

Hali Galli

Hali Galli 24.11.2020 11:08

Тая кака Кали, колко ли са я .... уважавали?

До HALI GALLI

До HALI GALLI 24.11.2020 19:24

Колкото и да са я уважавали, не е твоя работа. Като няма какво да кажете веднага влизате в личното пространство и започвате да плюете и да клюкарствате. МНОГО ДОБРЕ КАЗВА, ама то се иска малко мозък да се замислиш.

РАМАДАН

РАМАДАН 27.11.2020 13:07

Нещо езика,дето го е изплезила ми се вижда много износен?!?!