logo

Няма да повярвате какво направи Кали на рождения си ден СНИМКА

Няма да повярвате какво направи Кали на рождения си ден СНИМКА

2020 година със сигурност ще остави траен отпечатък у всеки човек на планетата. Всеки от нас промени начина си на живот, а някои взеха по-драстични мерки. Такъв пример е фолкпевицата Кали, която взе важно решение, а именно да напусне "Пайнер" и в тези тежки времена да се опита да оцелее на пазара сама. 

Карантината помогна на Кали да преосмисли много неща и явно е разбрала смисъла на истинския живот. Преди броени дни певицата чукна 45 години, но няма да повярвате как посрещна личния си празник.

Далеч сте от истината, ако си мислите, че Кали е събрала всичките си познати в елитно заведение, където са опитвали гурме специалитети и са пили марков алкохол. А тя е облечена с дизайнерска рокля и силен вечерен грим. Това е сценарии за някоя друга звезда, но не и за Кали. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by KALI (@kaly_music) on

Вместо това, тя реши с шепа приятели да си подари един незабравим празник, който се оказва и най-вълнуващият до момента. Приятна разходка и вършене на екстремни неща - перфектният рожден ден за изпълнителката на "Фиеста". 

"Рожден ден, споделен с много любов и много емоции! Без грим и неудобно облекло, без излишна помпозност! Просто детски рожден ден за пораснали деца! Благодаря ти, Любов! Благодаря ви приятели", написа Кали под единствената снимка, която сподели от вълнуващото изживяване./show.blitz.bg

Коментирай