logo

Изненада! Симона Загорова хвърли бомба, обяви, че отваря... СНИМКИ

Изненада! Симона Загорова хвърли бомба, обяви, че отваря... СНИМКИ

Симона Загорова е на път да хвърли голяма бомба в музикалните среди с това, което обмисля съвсем скоро да превърне в реалност в живота си.

Дъщерята на Глория, която преди броени дни завърши висшето си образование в НБУ и показа колко щастлива се чувства от постигнатото, възнамерява да продължи да сбъдва мечтите си.

Симона Загорова се похвали с нещо много голямо... СНИМКИ

"Определено годината тръгна много странно и все още върви така. Дори не бях сигурна, че тази година ще мога да се дипломирам, но вече двете ми дипломи бяха готови и реших, че е време да завърша с този етап от живота си. Оттук нататък се надявам да следват само хубави песни, клипове и успешни проекти. Само да бъдем здрави", споделя пред "Телеграф" младата певица, която не е решила още дали ще записва и второ висше.

Щерката на Глория се втали и шашна всички СНИМКИ

"Винаги съм била в една по-строга школа вкъщи. Имах вечерен час, трябваше да имам добри оценки, а нашите бяха категорични, че ще завърша и университет. Сега самата аз е замислям за второ образование. Чудя се между музикален мениджър, ПР, а защо не и актьорско майсторство", с усмивка допълва щерката на Глория, която изглежда по-щастлива отвсякога.

"След като вече и документално имам диплома, ще сбъдна и своята мечта - да имам школа, в която да преподавам на дечица. За мен това ще бъде огромно удоволствие - да се грижа за тях, да ги разпявам и да им помогна да развият певческите си заложби. Така че силно се надявам Simona Zagorova Music Academy скоро да бъде факт", разкрива за поредната мечта, която е на път да се сбъдне Симона. И продължава с емоционалните признания:

"Ще се постарая да им покажа, че ако наистина имаш талант, никога не трябва да предаваш музиката и трябва да се развиваш професионално. Не всеки път всичко става от раз. Трябва търпение, но има ли желание и мотивация всичко може да бъде постигнато. Сигурна съм, че с децата взаимно ще се научим на хубави неща.

Илия Загоров разплака дъщеря си Симона Загорова ВИДЕО

Преди години ми беше доста по-трудно. Аз съм голям перфекционист в работата си ако не ми случваше всичко на 100% преди нервничех, ставаше ми гадно. Исках всичко да стане на момента, но с времето добих търпение и се научих да давам време на себе си, за да може всичко да стане по най-добрия начин", обективна е Загорова, която е научила ценни съвети и от двамата си родители.

"Майка ми определено е човекът, от който съм взимала най-много пример и за кариера и за пътя, който трябва да извървя, но най-ценният съвет, който съм получила от родителите си е да не предавам музиката. Мама ми го е повтаряла цял живот. Понякога, като нещо не се получи ти става гадно, започваш да се питаш трябва ли да правиш това, заслужава ли си и точно тук трябва да с достатъчно силен характер и да продължиш напред с песента. Това са думите, които винаги ми изплуват в главата, когато имам проблем или съм тъжна.

Винаги продължавам напред и никога не съжалявам.. Благодаря на своите родители, че още с раждането ми съм имала един трамплин хората да ме познават, да знаят за мен. Това ми е дало един старт и определено от тази гледна точка ми е било лесно. От друга страна до ден днешен ми е изключително трудно защото всеки ден трябва да се доказваш на хората, очакванията км теб са доста по-големи.

Симона Загорова шашна с новата си визия СНИМКИ

Логично е, че ако никой не те познава и няма на кой да защитаваш името, каквото и да направиш, ти е простено. Но когато имаш родители, които са градили имидж, ти нямаш право да се изложиш. Напротив, трябва да защитаваш този имидж и да ги накараш да се гордеят с теб. Това ми е било примера в живота. Винаги съм искала и продължавам да искам да приличам на мама и тате, а от своя страна те винаги са искали най-доброто на мен", признава Симона, която освен в професионален план, сияе от щастие и в личен, където новият й любим я обгражда с внимание.

"И за мен тази връзка беше изненада. Ако мога така да се изразя любов по време на карантина (смее се). Наистина беше неочаквано за мен, а смятам и за него. С него се познаваме от година, но започнахме да показваме симпатии в началото на тази година. Излизахме няколко пъти и точно когато всичко беше цветя и рози, ни затвориха и обявиха извънредното положение. Така доста време се гледахме и си говорихме само по камера. Пандемията беше едно изпитание за нашата любов, което преминахме, а любовта ни стана още по-силна", разказва още чаровната тийнейджърка.

Ето кой е кандидат-зетят на Глория СНИМКА

"Пожелавам си чувствата между нас винаги да са така силни и хубави, както сега. Винаги см била позитивен човек. Каквото е писано да се случи, ще стане. Аз ще дам всичко от себе си и в личен и в професионален план, пък да става каквото ще. Пожелавам си също да не губя ценните за мен хора и много скоро един самостоятелен концерт с Бенд"./show.blitz.bg

Коментирай

няня

няня 29.06.2020 14:22

Оооооох, милото то, още грачи, едвам свързва песнички и звуци в рамките на една октава звуци, ама вече и чужди дечица иска да учи как се пее

Бля бла

Бля бла 29.06.2020 15:19

Поредната, която се чуди как да осребри името си. Бизнес плана и е да намери парвенюта, които да плащат, за да учат децата им в школата на "дъщерята на Глория".

Рано е

Рано е 29.06.2020 16:00

Още е твърде рано за подобна стъпка. Трябват опит, знания, да се изучат методиките на преподаване и още много, преди да се предприеме нещо толкова отговорно Подобна школа може да отвори само опитен педагог. Здраве, късмет и успех на Симона!

оихофрг

оихофрг 29.06.2020 16:26

а на другите публикации що не моим да пише ве педраси долни

....

.... 29.06.2020 19:40

МаритУ на Галъбинка и Деси Цонева с налудничавия поглед се страхуват от мнението на хората затова под жалките материалчета за тях има забрана за коментари.

Дедо Шишарко

Дедо Шишарко 02.07.2020 19:15

Дяда да разлюля шишарките на теб и на мама!