logo

Симона Загорова се похвали с нещо много голямо... СНИМКИ

Симона Загорова се похвали с нещо много голямо... СНИМКИ

Промените в живота на Симона Загорова следват една след друга и за нейно щастие са коя от коя по-хубави. След като наскоро ви показахме колко много се е вталила щерката на Глория, ето, че тя поднесе поредната изненада от личния си свят.

Преди броени дни Симона се дипломира с отличен в Нов български университет, а да сподели щастието й с нея бе и новият й приятел - полицаят Даниел.

Симона Загорова шашна с новата си визия СНИМКИ

"Специалност "Музикално и танцово изкуство" с професионална квалификация "Музикален изпълнител (поп и джаз пеене). Бакалавърска степен - 5.69. Магистърска степен - 5.90. Ето, че и този ден дойде! Благодаря на невероятните преподаватели в НБУ за труда и страхотното отношение! И по-специално на един уникален човек! Моята преподавателка по поп и джаз пеене Д-р Нели Маринкова! Обичам те безкрайно!
Днес съм едно истински щастливо момиче!", написа с неприкрито вълнения Симона Загорова.

Глория се похвали с нов член на семейството СНИМКА

Постът на младата изпълнителка логично предизвика много поздравителни коментари. Най-специалният, разбира се, бе от нейната именита майка Глория, която й написа: "Браво на моето пораснало момиче! Така се прави, защото децата са нашето отражение! Обичам те! Време е за твоя школа"./show.blitz.bg

Коментирай