logo

Илия Загоров разплака дъщеря си Симона Загорова ВИДЕО

Илия Загоров разплака дъщеря си Симона Загорова ВИДЕО

Симона Загорова покани баща си Илия Загоров за новия си сингъл. Известният композитор на много хитове от зората на попфолка всъщност е рок музикант и сега има възможност да застане до своята гласовита наследница, с която реализираха нов видеоклип.

На снимачната площадка на двата си нови проекта обаче, дъщерята на Глория и Илия се трогна до сълзи от емоционалните думи на своя родител, с когото се виждат рядко, защото той живее в чужбина.

Симона Загорова с трогателни думи след смъртта на баба си ВИДЕО

"Аз винаги съм се възхищавал на нейната работа. Тя от много време самостоятелно тръгна по своя път. Възхищавам се на тази енергия, която има, на таланта и на хубавите мелодии и текстове, които прави, защото това е тя", категоричен е в оценката си гордият баща.

Симона Загорова пя по сутиен СНИМКИ 18+

Илия Загоров отново е под светлините на прожекторите след 13 години отсъствие.

Младата поп звезда вече работи усилено и по дебютния си албум, който ще носи заглавието на песента, реализирана с именития й баща.

"Тази песен е много музикантска и е написана с много любов", заяви Загоров.

Изнудват Глория да плати откуп за дъщеря си!

"Това е рок балада с много качествен и дълбок текст, а ние обичаме да пеем такива неща. Съвсем скоро ще излезе и моят първи самостоятелен албум, който ще вземе името на песента с баща ми "Това съм аз", защото песента е олицетворение на моя живот", допълва и Симона./show.blitz.bg

Коментирай

факт

факт 08.04.2020 23:28

рядко се среща при родители с кафеви очи, детето да е синеоко. Не е изключение, само малък процент вероятност.