Изненада! Емилия и Камелия разпалиха страстите заради... СНИМКИ

Изненада! Емилия и Камелия разпалиха страстите заради... СНИМКИ

Емилия и Камелия доказаха, че приятелството в попфолка е възможно. Двете певици празнуваха заедно Деня на жената като бяха придружени от половинките си Жорж Башур и Цветин.

"Незабравим, неповторим и емоционален 8-ми март. Благодарна съм", сподели Камелия пред почитателите си, публикувайки няколко фотоса от празненството.

Камелия нагорещи страстите със СНИМКИ 18+ от...

Същите снимки в мрежата пусна и колежката й Емилия. А от кадрите се вижда, че двете очарователни дами са грейнали от щастие, а в ръцете си държат красиви букети, подарени им от техните любими мъже.

Навръх Международния ден на жената – 8 март, Емилия даде и категоричен отпор на слуховете, че се е разделила със съпруга си Жорж Башур, които циркулират в медийното пространство.

Шок! Гръмна истината за Емилия и Башур, и е повече от неочаквана СНИМКИ

Фолк звездата за пореден пък изрази с емоционални думи щастието си като с вълнуващ статус в социалната мрежа недвусмислено показа, че се чувства обичана майка и съпруга.

Тя поздрави както своята майка, така и всички дами по случай днешния празник. Ето какво написа звездата, публикувайки и снимка, на която позира дъщеря й Мира, а до нея има огромен букет с червени рози.

Емилия направи неочаквани признания

„Когато един ден се събудите в леглото си и чуете от другата стая смях на деца, писъци, хвърляне на играчки, куче което лае от радост, тряскане на външната врата, звънене на телефон и куп други дразнещи звуци, които са ви събудили и после любимият ви влиза при вас в стаята с голям букет червени рози с бодли с усмивка и с влюбени очи, които гледат само вас.

Тези очи, които са чакали цял живот да видят вас. Това значи, че държите щастието здраво в ръцете си. Това значи, че сте живи и живеете на пълни обороти. Това значи, че Господ ви е благодарен за нещо. Това значи, че си силна жена, която е отстоявала себе си и всички трудности през, които си минала, не са били напразни.

Ще има и още трудни дни, ще има и дни, които ще поглъщаме много остри стъкла, но ние не за тези дни ще се държим на краката си, а за такива като този ден – днешния.

Нещо ужасно сполетя Камелия! Тя тича от лекар на лекар, защото...

Честит 8-ми март, мила мамо! Честит и прекрасен да ви е денят, мили дами!!! Не позволявайте да ви сломят никакви препятствия и никакви бури. Радвайте се и бъдете с хората, които ви ценят и обичат!!!"

Феновете на хитовата певица веднага я отрупаха с благопожелания и суперлативи./show.blitz.bg

Коментирай

Тина

Тина 09.03.2020 19:26

Ужас, две кифли, срам за нас със такива лековати жени.

бунга бунга

бунга бунга 10.03.2020 11:20

Кмелия е номер едно

Селяци на рояци

Селяци на рояци 10.03.2020 18:17

Абе кой ти гледа Камито и Емито ми я скивайте оня аграр със златните гащи на снимката!