Ивана призна всичко при шеф Виктор Ангелов, като нова е! СНИМКИ

Ивана призна всичко при шеф Виктор Ангелов, като нова е! СНИМКИ

Фолкзвездата Ивана събра погледите наскоро с външния си вид. Изпълнителката, която дълги години се опитваше да свали излишните килограми от снагата си, не само, че е успяла, но и изглежда повече от добре.

Тези дни в профила на Ивана в социалните мрежи потвържденията за това заваляха едно след друго. И ако за едни Великденските празници са били повод да трупнат някое и друго излишно килче, то за Ивана се оказва точно обратното - в момента тя спокойно може да се нареди до Галена, Преслава и други свои колежки, които треперят над фигурите си, а някои от тях и доста експресно отслабнаха.

Целят Ивана с ножове, а Глория пищи: Пази се! ВИДЕО

Как е постигнала такъв феноменален резултат Ивана, все още не е известно. От доста време в попфолка се говори за инжекции за диабетици, с които не една или две певици буквално са се стопили, но дали и Ивана се нарежда до тях, само времето ще покаже. И това се случва въпреки предупреждението на лекарите, че въпросното лекарство никак не е безобидно, а дори е вредно за здрави хора, освен това е с недостиг във фармацевтичната мрежа.

Ивана повдигна завесата на РД: И аз съм човек... СНИМКИ

Навръх Великден Ивана демонстрира новата си фигура, като за целта смени няколко стилни тоалета при гостуването си в "Хелс Китчън" и шеф Виктор Ангелов./show.blitz.bg

Коментирай

........па

........па 23.04.2023 11:15

Пак се озърта за някой-Води ме в някоя квартална кръчма и поръчвай, пий за мене и се сбий заради мене. Всичко живо да ни псува, от целувките ни бясно да ревнува. Бясно карай на червено, направи за мене нещо откачено.

наблюдател

наблюдател 23.04.2023 12:08

отдавна е мачкан лак

007

007 23.04.2023 13:43

И Стояна също е отслабнала.

Къню

Къню 24.04.2023 6:02

Ох, котьооо, дедо само да я барне ще й го сложи във всички дупки и хралупи!

haha

haha 24.04.2023 21:44

Ивана е отслабнала, Браво, нямаше да мога да спя ако не б ях разбрал,