Ивана повдигна завесата навръх РД: И аз съм човек… СНИМКИ

Ивана повдигна завесата навръх РД: И аз съм човек… СНИМКИ

На днешния 31-ви януари поп фолк звездата Ивана празнува 54-ия си рожден ден. Именно на своя важен ден звездата прави и любопитни лични откровения, които нямаше как да не приковат вниманието на феновете й.

Нещо повече. За празника изпълнителката си подари и нов видеоклип – "Този цирк", чиято премиера бе посрещната с голям интерес от меломаните. "Песента е уникална! Докосваща, много хора ще се открият в тази песен… Велика, надостижима си! Много ми липсват точно такъв тип песни! Браво, Ивана!", пишат й някои от феновете.

Ивана дере кожи, иска 10 бона за...

Самата певица се включи на лайв чат с почитателите си и сподели с тях своето вълнение за песента. "Обичам сложните песни, а "Този цирк" е точно такава. Тя е многопластова, изградена е от емоции. Някои може да се натъжат, други да се замислят над текста… Щастлива съм, че имам до себе си прекрасните Стояна и Румен, с които мислим по един и същи начин, с които правим музиката, която ни харесва, с които споделяме своите емоции…".

Ивана стана блондинка СНИМКИ

Певицата на народа говори открито пред почитателите си и споделя каква е истинската й същност. "Истинската Ивана не е тази от снимките, от видеоклиповете и фотосесиите, защото те са подложени на допълнителна обработка, на постпродукция. Истинската Ивана е тази на сцената, тази в живия лайв, тази, която е напрегната, за да удовлетвори всички музикални пожелания, която дори е малко изпотена, малко разсеяна, но пълна с емоции и желание за музика…".

"Казвате, че съм страхотна, не знам дали е точно така, защото и аз съм човек. Прекалено емоционална съм, на моменти съм дори и доста строга, изискваща и категорична за това, което правя, но на моменти доста се вслушвам с мнението на хората, на които държа. С времето станах все по-умерена и търпелива, често се случва да взема решението, след като съм го премислила от всички страни. Обмислям го и ако на следващия ден това желание все още стои, значи трябва да го направя… Аз съм зодия Водолей и ние все бързаме, нетърпеливи сме, искаме нещата да се случват на момента, сега. Но повярвайте – нищо няма да се случи, ако се бърза…"./show.blitz.bg

Коментирай

toninioo

toninioo 31.01.2023 13:57

И ЩО Е СПОДЕЛИЛА ТОЛКО? ДА НЕ Я Е ИЗНАСИЛИЛ ДЕДО И КАТО МАЛКА?

Знаеща

Знаеща 01.02.2023 0:38

Голям цирк наистина 10 000 лв хонорар за плейбек

И тази

И тази 01.02.2023 9:02

изтрещя от много тунинг. Опънала се е отвсякъде, а беше нормална.

баста на чалгата

баста на чалгата 01.02.2023 11:31

ОбичалА ''сложните''песни тип ...заведи ме в някоя квартална кръчма...и т.н пиянски простотии.

Грозно е

Грозно е 01.02.2023 14:49

Защо си е сложи Ла тия бучки на бузите.