Целят Ивана с ножове, а Глория пищи: Пази се ВИДЕО

Целят Ивана с ножове, а Глория пищи: Пази се ВИДЕО

На смразяваща кръвта сцена с участието на певицата Ивана станахме свидетели всички, които я следваме в Инстаграм. Там тя е качила страховито видео, в което я целят с ножове. 

И въпреки че всичко това се развива пред погледа на нейната дъщеря Теодора, най-шокирана от случилото се оказа колежката й Глория. 

За рождения си ден Ивана си подари чисто нова песен и видеоклип. Снимките са направени на циркова арена и има кадри, в които виждаме как я целят с ножове, а тя е застанала под прицел. 

 

"Една сцена, която предизвика шок във всички, които бяха на снимачния терен! Хаха, а аз бях хладнокръвна...е, почти", пише Ивана под видеото.

"Леле , пази се", беше светкавичната реакция на нейната колежка Глория, с която от години някои медии се опитват да я скарат. "Признах те. Аз щях да лудна", пък й пише друга нейна колежка, а именно Есил Дюран. 

Ивана не беше изкарвала скоро нова песен и "Този цирк" е огромен подарък за нейните верни почитатели, които я обикнаха още с първата й песен "100 патрано"./show.blitz.bg

Коментирай

g1_дасдадас

g1_дасдадас 03.02.2023 10:28

С курове я целете да не се уплаши.

баста на чалгата

баста на чалгата 03.02.2023 14:36

Чалгарски простафели.

Е как

Е как 03.02.2023 18:22

Ох, въх, щип :D #тц, тц,тц