И Кали заголи бедър край морето СНИМКИ 18+

И Кали заголи бедър край морето СНИМКИ 18+

В разгара на лятото сме и родните звезди не спират да се снимат възможно най-разголени, най-често от брега на морето. Традицията спази и Кали, която иначе е доста по-бунтарски настроена от колегите си и по-рядко можем да я видим в такива пози.

Попфолк дивата показа стегната фигура край морския бряг и изкусителни бедра, по които със сигурност са въздишали не един или двама нейни почитатели.

Мъжът на Кали изригна: Изневери ми с 15 години по-млад от нея, аз съм жертвата в нашата връзка!

Не става ясно кой прави компания на брюнетката, но поне съдейки по доброто й настроение, явно компанията си заслужава целия този сексапил пред обектива.

Бившият на Кали - Влади: Тя травмира децата с новия си любовник!

Припомняме, че преди два месеца Кали определено успя да изненада почитателите на поп фолка с премиерата на новия си клип "Драми всякакви", в който специално участие има рапърката Котенцето.

Преди време пък, звездата заяви, че е претърпяла много голяма метаморфоза в професионален план и няма да прави никакви компромиси с музиката.

"Искам в кариерата ми да присъстват песни, с които да изпълвам първо моята душа, после и душата на публиката – каза тогава изпълнителката./show.blitz.bg

 

 

Коментирай