Мъжът на Кали изригна: Изневери ми с 15 години по-млад от нея, аз съм жертвата в нашата връзка

Мъжът на Кали изригна: Изневери ми с 15 години по-млад от нея, аз съм жертвата в нашата връзка

Любовна прокопа е надвиснала над Кали. Певицата така и не успя да задържи мъж до себе си, дори след като на трима от тях им роди деца. Преди няколко дни тя призна, че с последния й любовник и баща на третия й син Влади са се разделили изключително тежко. 

Чалга дивата обвини бившия си в психически тормоз, а той я изкара неверница. Изпълнителката на "Като те почна" даде обширно интервю по темата за "Папараци", дори съобщи за заплашителни съобщения след края на отношенията им. Вместо по телевизии, нараненият любовник реши да проговори пред фейсбук страницата "Поп-фолк News". Там той разказа неговата версия за раздялата с певицата и извади на показ любопитни подробности от съжителството си с пайнерката. 

"Искам да кажа, че не желая да плюя по майката на детето ми, на принципа съм добро или нищо за нея, но тук трябва да свърши всичко, защото нямам хубави спомени от съжителството с нея ще ви кажа истината по темите, който тя засегна с няколко изречения. За всичко си има причини, никой не нарича най-голямата си любов с определението к*рва ако тя не е доказала, че е такава, а аз имам много примери за това.

Интервюто в "Папраци", според мен, е платен и нагласен репортаж изцяло в нейна полза, защото те знаят от миналата година, че Кали ме заряза заради 15 години по-младия от нея Анастас от Асеновград, според нея самата: високоителигентен младеж с кола за 200 бона, която блъснал и веднага си купил друга такава, плащал сметки в заведенията по 5000 лв. с широк замах и хвърлял големи бакшиши, също така бил много уважаван по тази причина по кръчми и дискотеки .

Фолкпевица с високи очаквания и най-вече приоритети. Тъй като нейните отношения с младежа започнали година преди раздялата ни, тя стана непоносима вкъщи, постоянно сърдита, недоволна, обидите и упреците от устата и не спираха за минута, всяка вечер се прибирах с хапче за успокояване на нерви, готов за поредната доза негативи и обиди, мразеше ме и търсеше начин да се раздели с мен, но се оказах доста жилав.

Да се върна на вариантите за интервю при нея.

Вариант 1: Снимат я с Анастас как се натискат по сепарета на дискотеките до 9 am или излизайки от хотел или домът и в който живеят трите и деца и цялото общество я сочи с пръст и отново я наричат с определението К....

Вариант 2: Излиза и прави това интервю и с изписани крила на ангел излиза от ситуацията, като мъченик, изтормозена и жертва на домашно насилие, какъвто всъщност бях аз. Рано или късно ще трябва пак да я покажат с поредния ако не продължи да се крие умело, тъй като най-вероятно родителите му едва ли ще приемат снахата с богат опит с широко отворени обятия или се срамува от застаряващата си изгора.

Сметките за хляб и сол може да не съм плащал, но съм похарчил над 100 000 за коли, които сменяше всяка година, за почивки, за продукция и всичко друго, което е пожелала и съм го правил с много любов, а думата БЛАГОДАРЯ в нейния речник не съществуваше!
Само упреци, обиди и унижения, ежедневно, тя приписва всички нейни негативни качества на мен.

Кали е изключително ревнива и неблагодарна жена. Аз бях малтретираният във връзката ни всеки ден, а не тя. 
Обидите, упреците и униженията бяха ежедневие, тя се храни със скандалите, който са неизбежна част от нейното ежедневие, аз бях буфера в дома, който убиваше всеки един ден, по този начин щадеше останалите членове на семейството си. Обвиняваше ме, че й изневерявам с всякакви жени, който не само не познавах, а и не знаех за съществуването им, а всъщност тя го е правила. Кали има връзка с Анастас по сведения на негови приятели отдавна, тя се познава от почти 3 години с него и е хвърлял доста бакшиши по певицата, докато успее да я пребори в леглото си.

Съжителството с Кали ми струва над 200 000, за последните 5-6 години, купил съм и 6 коли за този период и последната, която кара към днешна дата, е също закупена от мен, за което мога да докажа с банково извлечение. Спрях да плащам сметките за домакинствана на нейния апартамент и този на майка й, когато тя влезе във "ВИП Брадър", защото майка й ме изгони от дома на Кали с 6 месечното ни бебе в деня на влизането й, за което се грижих сам докато тя беше в къщата.

Ако кажа цялата истина, колкото и да нарича себе си широкоскроена няма да си покаже носа извън дома... много дълго време. За тези 2 х 5000 лв, които спомена.. дори не си спомням, но всичко което съм похарчил за безумни покупки покрай нея съм го правил с много любов! За съжаление не успях да и помогна с психическия й проблем, никой от роднините и не застана до мен.
Исках да я науча и да променя само едно нещо в нея, да мисли за последствията от действията си и да не прави прибързани грешки, но уви. Нека бъде щастлива! Едва ли съществува мъж, който да отговаря на изискванията и за пълно щастие", споделя нараненият мъж на Кали./show.blitz.bg

 

 

Коментирай

Хаха.

Хаха. 04.04.2019 16:22

Младежо, когато Кали още живееше с Краус, изневеряваше на него с теб! Какво си мислеше, че ще си седне на задника ли? Хаха! Принципът е-щом изневерява с теб, ще изневерява и на теб!

fotini24

fotini24 04.04.2019 22:08

Щастливка тази -от всеки мъж деца ....

Мето

Мето 04.04.2019 22:21

Тази е супер боклук.

Не вярвам.

Не вярвам. 04.04.2019 22:23

Питай баджанак ти,големия Краус, колко пари е похарчил по тая,докато ти се влачеше с нея.

Ебача

Ебача 04.04.2019 22:23

Малии тоя човек що е изстрадал вярвам му, тая кали е голяма стрега с голяма уста убеден сам на 100 процента в истиноста на думите на приятеля и вече бивш

Извън закона

Извън закона 04.04.2019 22:27

Ама така е като си падате по ромейки )))

Ууу

Ууу 04.04.2019 23:04

Супер долна ромейка

ККК

ККК 05.04.2019 1:29

Пич ти шматка ли си , будала ли си .200 000 лв загуби по пачаврата . Коли ще и купуваш . Докъто има будали ще има тарикати/ки. Тия мангалки само от едно разбират ама кат тъ гледам не си такъв.

Една жена

Една жена 05.04.2019 3:17

Чудя се как й се връзват мъжете да я издържат,че и да й гледат чуждите деца,а тя да им слага рога ! Ей,богу такива балами ли сте ?!

Вулвата

Вулвата 05.04.2019 4:09

Браво Влади добре си я обгрижвал

Краус

Краус 05.04.2019 4:36

Но пък сикиша с нея е сладък нали ???

Циганка

Циганка 05.04.2019 7:21

Споко бате циганките са си такива не се коси.Жалко само , че изобщо си се занимавал с циганския и род и дъртата циганка Кали.Тоз уруд боже боже батко луд си тотално

Лопатар

Лопатар 05.04.2019 8:04

Владко на теб и Краус баджанаците ако се хванат на хоро ще затворят околовръсното а вие още пресмятате колко ви е излезнало ебането но какво да се прави такава ви е породата

Ваня

Ваня 05.04.2019 9:05

Никога не съм вярвала на бръщолевенето и.Ясна ми е,така,че момче,не си мисли,че със сълзливите си истории трогва някого!Лъже,лъже,но жалко за вас момчета,че се хващате.Било каквото било,за урок ще ти е младеж!Бъди щастлив,докато тя с тази алчност никога няма да е!

мив

мив 05.04.2019 10:03

това да ти е за урок - друг път да бягаш от пачаври с копелтаци от други мъже и да не хрантутиш старите пачаври, дето са ги пръкнали и не са ги научили на морал!

.АНОИМЕН

.АНОИМЕН 05.04.2019 10:07

СЛЕД ВСИЧКО ТОВА ВЪН ОТ ЖИВОТА ВИ НЯМАТЕ НИЩО ОБЩО САМО ДЕТЕТО ВИ ГРИЖЕТЕ СЕ ЗА НЕГО.ТО НЯМА ВИНА

Роро

Роро 05.04.2019 11:28

Хубаво пише Влади, хубаво излага публично и Кали, и себе си, но да беше поне малко по-грамотно, а? Такава-онакава, Кали завърши висше образование, и магистратура взе (кога пък намери време от толкова изневери!?), а Влади явно си е останал полуграмотен. Извод?

Нони

Нони 06.04.2019 1:41

Имала диплома по философия ? вЕрно ли ? Или е фалшива или е купена - НЕ МОЖЕ да е завършила СУ, там все още не им минават сигански номера, а и не слушат мазна чалга.