Бившият на Кали - Влади: Тя травмира децата с новия си любовник

Бившият на Кали - Влади: Тя травмира децата с новия си любовник

Фолкпевицата Кали обяви, че се разделя с бащата на третия си син. Чалга дивата хвърли милион обвинения към бившия си. Изпълнителката на "Като те почна" скочи на Влади с обвинения за психически тормоз. Не след дълго излезе наяве и наличието на трето човек - 15 години по-млад от певицата мъж. Неговото име е Анастас и вероятно ново влюбване е причина за раздялата. Някои медии преписаха любовница на и Влади, но пред наш репортер той отрече да познава красивото момиче. Репортер на "ШОУ" потърси последния мъж на чалга певицата, за да чуем и неговата версия за внезапната ВИП раздяла. Ето какво сподели той за нашите читатели и както ще прочетете, неговата версия се различава коренно от тази на Кали. 

 

Влади, кога се разделихте с Кали? Ти ли я заряза или тя теб, тъй като в медийното пространство обикалят и двете версии?

- Официално се разделихме на 3 октомври, на рождения й ден. Тя предизвика изкуствен скандал и така се стекоха обстоятелствата, че прекратихме отношения.

- Разбрахте ли се кой ще се грижи за сина ви Александър?

- Не сме се разбирали, тъй като не контактуваме от известно време. Всеки наш разговор се превръща в скандал. Разбираме се за детето чрез родителите ни. Но напоследък и с нейната майка не се чувам, комуникират си с моята майка. Надявам се детето да бъде през по-голямата част от времето при мен, защото тя в момента е влюбена, живее с Анастас и травмира допълнително децата с неговото присъствие. Моето дете непрекъснато ми говори за него. Мисля, че е по-добре да бъде при мен.

- Кога разбра за тази нова нейна връзка? Започнала е след вашата раздяла или преди това?

- При нея няма ситуация, в която ще остави единия партньор и тогава да търси друг, винаги се държи за два клона и опипва почвата, докато не се убеди в сериозността на намеренията на поредния кандидат.  Връзката й с Анастас е много преди нашата раздяла, в това съм на 100% убеден. На мен ми каза за него две седмици след раздялата. Каза ми, че съм я хвърлил в ръцете на друг и е преоткрила любовта. Малко по-късно отрече да ми го е споделяла, а аз го имам написано на съобщение.

- В социалните мрежи попаднах на коментар, в който пишеше за теб: „Какво е очаквал. Преди години тя слагаше рога на Антон Краус с него. Защо си помисли, че няма да му се случи и на него?! Вълкът козината си мени, но нрава не”...

- Когато се запознах с нея не знаех коя е, нито с кого има отношения и че има деца. Това го разбрах докато имахме чисто приятелски отношения. Видяхме се няколко пъти на плажа и ми сподели, че има деца и мъж, но връзката им не върви и ще се разделят. Малко по малко нашите отношения се задълбочиха. В последствие разбрах, че тя не се е разделила с него и все още живеят заедно. За няколко месеца прекратих всякакъв контакт с нея, пожелах й да си оправи отношенията с мъжа и да има нормално семейство. Все пак имат едно прекрасно дете, което заслужаваше да израсне с майка и баща. Оставих я, блокирах я, не й вдигах телефона и това продължи около 6 месеца. След което се видяхме случайно на едно парти и ми каза, че се е разделила с мъжа си. Пак започнахме някакви отношения, раздели се с Антон и дойде да живее при мен. Със сигурност имам вина, защото ме е познавала, но не съм главната причина да се раздели с него.

- Минавало ли ти е през главата, че един ден може да постъпи и с теб така, както с Антон?

- О, да! Даже съм й го казвал и тя твърдеше, че като го е направила веднъж, не означавало, че пак ще се случи. Но се случи същото нещо, едно към едно, точно шест години и половина след нашето запознанство. Връзката й с предишния партньор е продължила толкова. Доколкото знам от нея, никога не е достигала седем години във връзка. Със сегашния й партньор се познава от три години, хвърлял й големи бакшиши. Участията й в Пловдив зачестиха миналото лято и я попитах да няма някаква игра, след като толкова често ходи. Отговори ми пак със скандал.

- Виждал ли си се с новия й приятел?

- Преди година и половина на едно нейно участие, но вече не си спомням дори как изглежда. Явно бакшишът е бил добър, след като тя му е обърнала внимание.

- Слушаш ли попфолк и имаше ли си едно наум за нея, предвид славата на представителките на този жанр, че са леки жени...?

- Ходил съм в такива заведения, но не съм голям фен на този стил музика. Никога вкъщи не сме слушали такава музика. Дори и Кали не е пускала. По-скоро аз съм искал да видя продукцията на нейните колежки, но тя нямаше интерес и сменяше каналите.

Професията по никакъв начин не ме притесни, тъй като тя е много убедителна, с богат речник. Накара ме да повярвам в нейните думи, че няма нищо притеснително от нейното поведение, флиртаджийското поведение към клиенти, които й дават бакшиш, защото е част от работата.

- Грижеше ли се за другите две деца? Прие ли ги като свои?

- Те имат двама живи бащи, няма как аз да вляза в тази роля. Но съм ги приел, грижел съм се за тях и съм ги обичал. Не съм й плащал образованието, защото тези сметки са поемани от техните бащи. Но съм плащал за домакинството, за екскурзии и винаги сме взимали поне по две стаи – едната за нас, другата за децата. Не съм правил нещо кой знае какво, всичко е било в рамките на нормалното и възможностите, които съм имал аз. Не съм делил децата на мои и твои. Но имах проблем с отношението с децата, защото нямах право да ги възпитавам. Ако децата направеха някаква тъпотия и аз реагирам първи и им направя нормална забележка, тя веднага скачаше срещу мен и съответно децата не ме уважаваха. Но ако не реагирам и оставя на нея – ставаше страшно, съсипваше ги от скандали и викове.

- Не си финансово добре ли, че тя реши да си намери друг, за когото се твърди, че е фрашкан с пари?

- От самото начало й казах, че не съм милионер и мога да й предложа нова кола и домът, в който живея. Жилището ми е 230 кв.м., имаше достатъчно място всичките й деца и създадох удобства за всяко едно. Аз зимата се занимавам с туроператорска дейност в Банско, с по-голямата част от английските туристи се занимавам аз. Имам плажна ивица и къмпинг в Гърция, така че се справям горе-долу с финансите./show.blitz.bg

Екип "ШОУ" 

Коментирай

Deadpool

Deadpool 10.04.2019 16:11

Айде спрете да ни занимавате с тези. Никой не го вълнува, защо му е била шута или защото той й е бил шута.

milena

milena 10.04.2019 16:53

На „дебелата" в България се гледа като на „нещо" лишено от сексапил.Ако искаш да отслабнеш и търсиш начин как да спреш похапването- това определено е за теб- няма диети,няма хапчета ,няма досадни упражнения http://bit.ly/2BjCdTi

божеее

божеее 18.04.2019 22:49

айде стига бе Владко,като не си тьрсиш харна жена ,домакиня,сьс железни разбирания за живота ,кой ти е виновен,искаш от фолк-певачка ,уравновесен човек да правиш. Това е МИСИЯ-НЕВѝЗМОЖНА,ама толкоз ти е акьла....

Батьо

Батьо 18.04.2019 22:57

Евала пич ,Отървал си се слушай Ко ти казвам,тази певица освен че ПАЧА обикаля студията и се прави на светица....баси боклука ще черпиш поверявай ми!!!

Уважаеми,

Уважаеми, 18.04.2019 23:15

намерете си нормална, скромна жена и ще бъдете обичан...

Силви

Силви 19.04.2019 6:22

“...Репортер на "ШОУ" потърси последния мъж на чалга певицата, за да чуем и неговата версия за внезапната ВИП раздяла...” Ха-ха-ха, ВИП раздяла? И кой е ВИП-а в случая, че нещо не ми е ясно?

Силви

Силви 19.04.2019 6:23

“...Репортер на "ШОУ" потърси последния мъж на чалга певицата, за да чуем и неговата версия за внезапната ВИП раздяла...” Ха-ха-ха, ВИП раздяла? И кой е ВИП-а в случая, че нещо не ми е ясно?

Лалугеров

Лалугеров 19.04.2019 8:20

Че Чалгарката е парцал се знае много отдавна. Чудя се как мъжете се лъжат да водят семеен живот с нея ?

davec00lman

davec00lman 19.04.2019 9:48

Отървал си се брат, няма такъв пожар, като тази нагла меркантилна пача.

И сега

И сега 19.04.2019 11:58

Какво - тоя парцал или както блиц я пише чалга дива пак ли ще ражда. И ще бъдем мнооого изненадани. Една чалгатка родила четири деца от четирима мъже. Мнооого съм изненадана.

ФИЛИП

ФИЛИП 19.04.2019 19:42

ТАКЪВ Е ЖИВОТА.

:-)

:-) 20.04.2019 16:49

Имам плажна ивица и къмпинг в Гърция. Имаш рога само. Плажовете в Гърция да не са като у нас заграбени

мив

мив 30.04.2019 15:32

тоя вместо да почерпи, тръгнал да мрънка!

michelle7

michelle7 13.12.2022 18:22

АЗ СЪМ МИШЕЛ: ТОВА Е МОЯТА ПРИЗНАТЕЛНА ПУБЛИКАЦИЯ НА Д-Р ОГЮНДЕЛЕ, ИСТИНСКИ ЗАКАЗВАЧ, КОЙТО МИ ВЪРНА СЪПРУГА МИ В РАМКИТЕ НА 48 ЧАСА С ЛЮБОВНОТО СИ ЗАКЛИНАНИЕ, ТОЗИ МЪЖ ИМА РЕШЕНИЕ ЗА ВСЕКИ ПРОБЛЕМ ВЪВ ВРЪЗКАТА, СВЪРЖЕТЕ СЕ С НЕГО В WHATSAPP ИЛИ ТЕЛЕГРАМА: +27635883644 . МАГИЯТА МУ Е БЕЗОБИДНА.