Бившият на Кали проговори за любовницата си: Не я познавам

Бившият на Кали проговори за любовницата си: Не я познавам

Вече втора седмица гореща тема из светските среди е раздялата между фолкпевицата Кали и вече бившия й любив Влади. Двете страни вадят неща от кухнята на личните им отношения, а ситуацията става все по-заплетена. 

В светски сайт се появи новина, че Влади е успял да забърше жената на известен столичен милионер. Според източници той гордо се хвалел с креватните си подвизи с руса дама на име Доли, заради която оставил Кали. Новата русокоса придобивка на омайника обаче не е някоя посредствена моделка или плеймейтка, напротив - тя е бившата жена до известен и много заможен столичен бизнесмен от когото наследила апартамент в Дубай и солидна сума пари като издръжка, пишат още някои сайтове. 

 Момичето, което медиите преписват за любовница на Влади

Наш репортер се свърза с Влади, за да разбере каква е истината. "Момичето от снимките изглежда страхотно, не мога да го скрия. За съжаление, не я познавам и никога не съм я виждал. Жалкото е, че в този семеен скандал се намесват хора, които не познавам и нямат вина", заяви за нашата медия последният мъж на чалга дивата. 

Както вече писахме, Влади пък отправя подобни обвинения към бившата си. Той твърди, че Кали му е изневерявала с 15-години по-млад от нея. Шест месеца пайнерката водила паралелна връзка с младото си гадже и с бащата на третия си син./show.blitz.bg

 

Коментирай

боб

боб 06.04.2019 15:38

типично за мангалка!

Димо

Димо 07.04.2019 5:11

Това на снимката е Доли, бившата жена на Весо Брадата, собственика на ресторантите Лебеда, Воденицата и т.н.

Димо

Димо 07.04.2019 7:10

Браво на Димо от предходния коментар. Много точно и ясно описва, коя е въпросната жена, както и бившия и мъж, за разлика от поднесената за повече текст боза в статията.