Глория събра всички погледи с тези СНИМКИ 18+ по бански

Глория събра всички погледи с тези СНИМКИ 18+ по бански

Примата на фолка Глория си каза "чао" с публиката и замина на заслужена романтична почивка в Капри, Италия. Нейният приятел Добри качи в социалните мрежи идентични с нейните снимки, което ги издаде, че са заедно. 

Изпълнителката на хита "Ако бях се родила река" публикува няколко снимки, на които я виждаме в топ форма по бански. И всички мъже завидяха на Добромир, че има такава жена до себе си, макар и с доста години повече от нея. 

Глория се е спряла на изцяло бял бански и ефектна риза в същия цвят, която да пази кожата й от слънчевите лъчи. Всеизвестен факт е, че Глория полага големи усилия за външния си вид и е наясно с вредата от прекомерното излагане на слънце и затова в обедните часове покрива кожата си с риза или кърпа.

Напук на всички слухове, Глория и Добромир са заедно и изглеждат влюбени и щастливи. Но Глория избягва вече да споделя техни общи снимки, за да не дава повод за излишни писания и поводи за раздор. 

Коментарите от снимките ясно показват, че Глория е от най-харесваните певици и жени като цяло. "Могат само да ти завиждат колежките, че изглеждаш по този начин. Неотразима си", "За такава жена си мечтае всеки мъж, късметлия е твоят приятел", са само част от коментарите./show.blitz.bg