Глория призна какви са отношенията й с Митко Пайнера СНИМКА

Глория призна какви са отношенията й с Митко Пайнера СНИМКА

Глория реши най-накрая да разкрие какви са взаимоотношенията й с боса на Пайнер - инж. Митко Димитров. Слухове все по-упорито говорят за скандал между тях и евентуалното махане на Примата от фирмата. 

До този момент Глория, която преди броени дни се сдоби с първа внучка, не говореше на тази тема и като че ли потвърждаваше обтегнатите отношения. 

Изпълнителката на "Ако бях се родила река" показа истинско уважение към шефа си и бе една от малкото, които го поздравиха публично за рождения му ден. Глория направи мил жест към инж. Митко Димитров, с чиято музикална компания работи от началото на дългогодишната музикална кариера.

Глория разкри подробности за своята внучка СНИМКА

Гласовитата певица не пропусна да го поздрави, като поднесе сърдечните си благопожелания и сподели в социалната мрежа снимка, на която е в компанията на г-Димитров, съпругата му и фолклорната звезда Славка Калчева. „Честит рожден ден, г-н Димитров ! С пожелания за здраве, щастие и още хитове заедно!“ – написа тя.

По всичко личи, че след толкова много години партньорството между една от най-обичаните родни певици и шефа на най-голямата музикална компания у нас продължава да е все така здраво./show.blitz.bg

 

Коментирай

Бобо

Бобо 17.03.2021 16:47

Искам я на 69 гло

Бай хоЙ

Бай хоЙ 18.03.2021 8:02

Кой знае каква виснала и изсипана путк@т@ има баба ти гло... Ти 69... Дърти са вече дъртиии изсипани стафиди. Симончето ако не ми беше толкова противна бих я споменал за едно дълбоко гърло да се дави и да повръща на кур@ ми...

Непрекосновена

Непрекосновена 18.03.2021 9:08

Простотията на българския "мъж" отново пролича. Ако въобще можете да се наречете "мъже", защото нищо мъжко няма във вас!!! Отвръщам вам се от вас!!! Злобари недоносени.

Желяз каменноff

Желяз каменноff 18.03.2021 17:16

Отвреме на време му пуска за да се задържи в неговата пайнерфирмица.