logo

Глория разкри подробности за своята внучка СНИМКА

Глория разкри подробности за своята внучка СНИМКА

Примата на фолка Глория за пръв път проговори пред медия, след раждането на внучката й Галина.

Пред “Телеграф” тя разкри, че предстоящият празник на жената- 8 март, тази година ще е много по- специален за нея, защото женското им царство се е увеличило с още една малка дама.

 

„За мен 8-ми март винаги е бил един от най-значимите празници, защото всяка жена трябва да е обичана, уважавана и изненадвана. Тази година обаче празникът ми ще е различен, защото нашето женско царство се увеличи с един малък сладък бонбон. Ще празнуваме с бебка и наистина, това беше най-хубавия ми подарък за деня на жената“, развълнувано сподели Глория.

Талантливата ни певица не скри, че откакто внучка й се е появила в живота, всичко се е променило. „ С нищо не мога да сравня тази емоция. Любов от пръв поглед. Винаги са казвали, че внучетата се обичат повече и от децата и наистина е така. Пет пъти повече. Голяма радост е- толкова невинна и истинска’, споделя Глория за пръв път емоциите около най-щастливото събитие./show.blitz.bg
 

Коментирай

borislavborisiv669@gimail.com

[email protected] 06.03.2021 21:47

Siga edno i sahto pisaxte gloria ta gloria na nikoi ne my pyka za dartata kyrva 4e e stanala baba samo i vdigate tsenata boklytsi dolni prodajni

Биби

Биби 07.03.2021 16:28

Глоро, Глоро, нищо не става от тебе! Снобка такава! Като съм я слушала по интервюта в телевизиите как се хвали, че била още хубава и не била за изхвърляне, точно една глупава жена ще го каже. Пред болницата я гледахме как се "куми" пред фотографите - да излезе по-красива на снимките хе хе Ужас!!!

Ivo

Ivo 08.03.2021 7:39

Курви