Глория с първи думи след като стана баба СНИМКА

Глория с първи думи след като стана баба СНИМКА

Фолкпевицата Глория стана баба, след като дъщеря й Симона Загорова роди първото си дете. Хитовата звезда не се срамува от факта, че вече е баба и с радост обяви благата вест. 

Момиченцето е кръстено на именитата си баба - Галина, а наш репортер научи, че вечерта след раждането в дома на чалга дивата е имало голямо празненство и няколко гръмнати бутилки шампанско за здравето на бебето. 

"Моята прекрасна Мони днес стана мама на малката Галина ! Благодаря ти Боже за този дар", написа певицата, която в деня на раждането отишла да се помоли църква и през цялото време стискала палци всичко да мине гладко. 

 

Колежките на Глория се впуснаха да й честитят добрата вест. Емилия, която е сред най-близките й приятелки, се включи първа, а след нея и Джена. Галена пък написа: "Добре дошла на бял свят на още една Галина! Честита радост, Глория", на което тя отвърна с думите: "Да, това Галините сме опасна работа ! Благодаря". 

Гергана, Преслава, Бони, Нелина, Юнона се включиха с поздрави, както и нейните продуценти от "Пайнер" Мария и Митко Димитрови. Глория е ангажирана с нелеката задача да помага в грижите на новороденото бебе. Противно на спекулациите, зетят се разбира идеално с Гло и именно той полагал грижи за нея, докато се бореше с коварния Квид-19./show.blitz.bg

Коментирай

goli snimki na gloria

goli snimki na gloria 26.02.2021 16:10

http://e7.al/120

г симеонов

г симеонов 01.03.2021 17:07

Да е жива и здрава малката Галина Красивата и малка Галина да стане кралица и ненадмината певица